ilos12 Yigiit_efeninn_annesi aa ben de sadece sancısı varken zannediyordum. Sizin bebekte de uyku yaptı mı
ikizannesi_1 bende sabah ögle aksam veriyordum ama artık rahatlamaya basladıgımız için bir sabah bir de yatmadan önce veriyorum 7-8 damla
Asilyigitt ikizannesi_1 metsil in faydasını gördünüz mü sab simplex kullanıyorum faydası yok gibi ona göre metsil de kullanıcam
Asilyigitt Hicran12 faydasını görüyor musunuz ben aynı zamanda sab simplex kullanıyorum ama bi faydasını göremedim
ilos12 Hicran12 sizin bebege de uyku yapıyor mu? Anladim sadece gaz aninda degil her gun kullaniyoruz
ikizannesi_1 Asilyigitt benim kızlarım onunla normale döndüler cok şükür ek olarak da günde bir defa 5 damla biogai veriyorum. benim kızlarım tuvalet sıkıntısı da yasıolardı atlattık cok şükür🤲
Ebrarbusraa ilos12 yok canım benim yapmıyor ben kullandığımda bebeğim ishal oluyordu bende vermeyi bıraktım şimdi bebeğim üç aylık
ikizannesi_1 ilos12 eğer yogun bir gaz probleminiz var günlük 30 damlaya kadar verebilirsiniz her seferinde 7 veya 8 damla vermek kaydıyla. Biz rahata erdgimiz için sabah 7 aksam yatmadan önce 7 damla kullanıyoruz
Miray2023 ikizannesi_1 Sizin bebeğiniz kaç aylıktı. Benim bir aylık sabah öğle akşam sadece ikişer damla veriyorum Hiç etki etmiyor. Artırsam sorun olur mu
Miray2023 dondu_andac Bebeğiniz kaç aylıktı bu kadar damlatınca. Benim bir aylık sabah öğle akşam sadece ikişer damla veriyorum Hiç etki etmiyor. Artırsam sorun olur mu acaba
dondu_andac Miray2023 1 aylıktı canım eczaneden alırken 3er damla ver demişti doktorum anneler vermeye korkuyor sabah akşam 8 damla ver demişti böyle kullanınca etkisini gordum