Hilal_-19 Ya sen 16 aylık bir bebeksin yatakta sürekli hareket hali ne sürekli resmen yatakta dört dönüyor e bunu yaparken de sürekli uyanıyor napıcam bilmiyorum uyksuzluga daha fazla dayanamıyorum
Endegerlimoglum Hilal_-19 nasil uyutuyosunuz. ben oglumu sallayarak uyuturdum mesela. uykusunda da o da cok hareketlenirdi. dönerdi. uykulu uykulu kalkar oturur geri yatardi. bazen uyanir di. bazrn de ben uyanmadan alir geri sallardım. koyardim bidaha yapmazdi mesrla. sallanmak istiyor diye düşünürdüm
Bertugnunannesi Hilal_-19 benimkide öyle sabah beşigin çok farklı yerinde buluyorum cogu zaman gece dönmekten uyanıyor zaten gex yatıyor birden önce katiyen uyumaz bi de üstüne gece uyanmaları oluyor çok yoruyor
incitanem3 Hilal_-19 benimkide beşikte sürekli tam tur dönüyor hızlı hızlı sallıyorum uyusun diye beşik kırılacak derefede sallıyorum dönüyor ozamanda kafasını beşiğin yanlarına vuruyor 😥
Hilal_-19 Endegerlimoglum hiç sallamadım uyku arkadası var ona sarılır yatar uyur ben yanına yatarım saclarını severm öyle uyur ya niye böyle anlamıyorum suan uyandı yatakta bi kalkıyo bi oturuyo uyku saatleride düzenli ama gece sürekli böyle
Endegerlimoglum Hilal_-19 uyaniyo mu peki. uyanip bidaha uyumamazlik ediyomu. uyanmiyorsa eger birakin oyle uyusun
Hilal_-19 Bertugnunannesi en geç 9 da uyur ama sürekli döndüğü için uyanıyor Endegerlimoglum evet uyanıyor yatagın kenarına geliyor artık dönecek yer yok sinirleniyor aglıyor uyanıyor
Endegerlimoglum Hilal_-19 alla alla neden öyle yapiyor acaba vardir bi sebebi. yattigi yer mi küçük geliyo ki acaba. baska biyerde yatinca da mi ayni
Hilal_-19 Endegerlimoglum montesorri yatagı var 90*190 ebatında ya cok hareketli bi bebek bi dakka durmuyo