omerinannesi0509 benim bebeğim ilk atağını geçiriyor sanırım hesaplarmısınız size zahmet canım. Tahmini doğum tarihi 10 Eylül. 5 Eylül de doğum tarihi erkek bebek
omerinannesi0509 Pnr0190 ay ciddimisin canım ne güzel 🥰 ya benimki baya bir huy değiştirdi uyku desen yok hep mızmız sürekli karnı acıkıyor gerçi bunlar beklenen şeylermiş atak süresinde ama ne bilim çok yordu beni 😂
Merve43 Pnr0190 Canm nolur bana da bakin bebeğimin huyu değişti 2 eylül doğumlu beklenen tarih 11 eylül kız bebek
Pnr0190 omerinannesi0509 evet bizim de uyku sürelerimiz kodladı.sürekli uyanıp emmek istiyor sonra geri uyuyor ama kısa Kısa uyuyup uyanıyor.☺️İnşallah atak haftası bitince sakin huzurlu bebek olurlar🙏🏻Son 1 gün 😀
omerinannesi0509 Pnr0190 ay inşallah canım derler ya 40ından sonra biraz da olsa düzeliyor inşallah diyorum 🤲🏼😂
Sevinc93 Pnr0190 benim için de bakarmısınız lütfen. Beklenen doğum 17 eylül, gerçekleşen 9 eylül. Erkek bebek
Scb Pnr0190 benim içinde bakabilir misiniz bu atak zamanı ne oluyo yeni öğreniyorum tahmini doğum tarihi 12 eylül doğum 16 eylül erkek bebek
Pnr0190 Sevinc93 1 gün Sonra sıçrama var.sıçrama başlamadan Ne kadar süreceğini göstermiyor uygulama.😊
Btl411 Sevinc93 bana da bakarmısın lütfen uyumuyor hiç 5 agustos dogum beklenen doğdu beklenen de 5 agustos erkek
Dorukselim0 Pnr0190 banada bakarmısınız noluuurrr tahmini doğum tarihi 29 ağustos - doğum tarihi 17 ağustos erkek bebek
elfdfn Pnr0190 bana da atak hespalamıştın canım unuttum ben kaç gün kaldığını rica etsem tekrar bakar mısın bize de Doğum 15.06.2019 Tahmini doğum 27.06.2019 kız bebek
-Sunshine- Pnr0190 Banada bakarmısın canım 🙏 Beklenen tarih 3 Ağustos doğduğu tarih 9 Ağustos erkek bebek
1TekAlya Merhabalar benim kızında 4 eylülde doğdu sezeryan doğum 37+5 de alındı atak haftasını heasaplarmisiniz şu aralar baya huysuzlandı çünkü teşekkür ederim
Pnr0190 Arkadaşlar tek tek çok karıştırıyorum ve zor oluyor 🙈 herkese bakamıyorum instagramda egeninannesiyim kullanıcısı bakıyor sürekli.malum bebişle uğraşmak zor kusura bakmayın.🌸