sibelkalayci Merhabalar iyi geceler uyUYanlara uyuyabilenlere ... Saat 3.33 ve o kadsr çaresizim ki sadecr gece uuYumak istiyorum. Yalvarıyorum ki biri bana yardım etsin böyle nasıl başa çıkıcam . SaaT 9 da uyuttum 15 dk arayla iki kere uyandı daha sonra 23.00 da ve o saatten sonra 3 kere şimdi en son saat 3 te uyqndı ve daha 2 tane daha uyanma zamanı var. Yalvarıyorum ki biri bana yardım etsin her uyandıgında emiyor. Emmeden asla uyumayı kabul etmiyor. Dalsa bile yatağa koyunca tekrar uyanıyor . Alttan 2 diş çıktı 5.5 aylıkken bugun tam 7 aylığız. Dişten dolayı olsa bu kadar uzun zaman hergün olabilirmi? Vr ben sürekli böyle bir hayat mı geçirircem . Psikolojim çok bozuldu . Sabahtw hiç uyuyan ve duran bir çocuk değil. Gerçekten çol yorgunum ve bitkinim . Lütfen biri bana yardım etsin. Nasıl sabaha kadar uyuyabilir? Hadi 2 kere 3 keresi uyansın tamam ama bu sayı 10 u buluyor gerçekten zor durumdayım 😞
Zeynepppppp sibelkalayci benim kızım 13.5 aylık daha yeni uyudu aynı şekilde emmeden uyumuyo emzik niyetine uyuyo artık cildircam kimse yardımcı değil uykusuzluktan gözlerim şişti 😔
Defnem_ Allah yardım etsin bizde de durumlar aynı daha yeni uyudu hergün gece 4 te uyuyo benimde dermanım kalmadı artık
mervepsai Öncelikle sakin olun derin bi nefes alıp içinizden 10 a kadar sayın iyi şeyler düşünün onun uyuduğunu v.s sizi cok iyi anlıyorum Hamilelik sonrası cocuk bakımında uykusuzluk en kötü şey siz iyi olmalısınız ki bebekte iyi olmalı önce anne sonra bebek sizin psikolojinizde yansıyor bebeğe ve sütünüzden o stresiniz geçiyor sabır göstererek iyi hissetmeye calısın iyi şeyler düşünün ve de bebeğin uyuması için rezene çayı içebilirsiniz sütünüzden ona gecip onu rahatlatacaktır sağlıklı kalın ..
eMirAyse Allah yardımcınız olsun, benimde oğlum öyleydi, sabahlara kadar uyumazdı, insanın hayatta istediği tek şey uyumak olur mu benim uyumaktı, şimdi 2 aylık kızım var, mama destekli emziriyorım, iyice doyduğunda hala ağlıyorsa azcık rezene kimyon karışımı çay veriyorum ve o kadar iyi uyku yapıyor ki, lütfen deneyin. İnşallah bugünler geçecek.
Small_lion @sibelkalayci bizde ayniyiz 12 den beri uyumaya çalışıyoruz uyuyor ama tam uykuya dalamıyor her gece 5 ten 6 'dan sonra anca ama sabaha kadar dönüp duruyor bu ara kabızlık sorunumuz var ama doğduğundan beri aynı yanlız değilsin yani ☹