Melis1706 kahvekokusu23 ben yaptirdim.cok.virusler var ve yaptirmayan tanidigimizin cocugu oldu hastanede yattilar oyle.bir surec yasamaktansa yaptirayim kafam.rahat olsun dedim menenjitlerinise yaptircam
Candeqer23 Dr bana ben köyde yaşayan su sorunu olacak kişilere öncelikle yaptırın diyorum dedi ben merkezde idim yaptırmaya gerek yok dedi. Yaptırmadım. Tercih sizin.
Tubbbaa İki gün önce yaptırdım 1040ilk dozu oldu bence yapılma yapılmayan çoçuklt yüzde 90yakalanıyor ve yatış veriliyor o kdr kötü ki ishal ve kusma 2hafta geçmiyor arkdşm yaptırmadı 3gün yoğum bakımda yapttı çoçugu
Melis1706 kahvekokusu23 3 ve 5. Aylarda bu ay sonunda tekrar var bizim acikcasi imkaniniz varsa gercekten yapin ben menenjitleride yaptiricam surekli hastaliklar virusler daha cok artti o yuzden ne kadar yaptirirsam iyi diyorum bide bi tanidigimiz yaptirmamisti cocugu hastanede yatmisti ha asiya para vermisiz allah korusun hastanelerde yine oyle verecrgimize en azindan icimiz rahat olsun
[silindi] kahvekokusu23 kesinlikle tavsiyem yaptırın. Ben yaptırmadım ebemiz gerek yok demişti rotada yaygın değildi o dönem Eylül ayında rota geçirdi inanın çok ağırdı kilo kaybetti hiç bişey yemedi içmedi aşırı kusma ve ishaldi en sonunda dr yatış verdi ilk yatış vermemişti kızım baya baya halsiz kalmıştı artık dengi kaybı başlamıştı 5 gün hastanede yattık serum tedavisi gördük Allah’a şükür iyileşti. Aşı olanlarda evet rota oluyor ama hafif bir şekilde. Tavsiyem yaptırın.
[silindi] Slakyz 15 haftalık son zamanları oluyor sorun olmaz . Genel olarak ama 6-12 hafta arası 15e kadar da olabiliyor.