delirmeceler Arasgunes25 17 aylıklar bizde durumlar çok keyifli diş çıkartmalar ısırmalar kardeşinin saçınk çekip ısırmalar sürekli bir yerlere tırmanmalar istedikleri bişi olmadımı yere kafa atmalar off çok eğleniyorum
baykuskiz_ Arasgunes25 22.5 ayliklar cok guzel 😁 oyuncak kavgalari paylasamama 2 yas sendromu isyanlar aglamalar inat durumu 😁 ama guzel ama hos 😍
Yakamos Arasgunes25 biz hayla diş ćıkaramadık ama çok şükür iyiyiz bir de işe başladım artık üzgünüm ama onlar ićin her şey bir de şu grip denen nalet virüs olmasa çok neşeliydik bu arada 8 ay 10 günlüğüz 🙈
Arasgunes25 delirmeceler maşallah benimkiler daha 7 aylık o günleri de bir an önce görmek istiyorum şimdi ek gıda diş derken huni taktım kafama 🤭
baykuskiz_ Arasgunes25 ya zaman cok hizli geciyor anlamayacaksiniz bile 😁 hele yasindan sonra cok daha hizli geçmeye basladi 😁
delirmeceler gulsum11 hiç zor değil hunili geziyorsun beyin uyuşuyor hiçbişi anlamıyosun bak yaz gelmiş diyorsun
delirmeceler Arasgunes25 ooo ben huniyi çıkarmak için 3 yaşını görmek istiyorum oda böyleyse 4 oda olmadı son çare 5 sanırım ondan sonra bende bir destek isterim 😂
Arasgunes25 baykuskiz_ hep daha fazlasını istemem bitmeyecek galiba önce 40 I çıksın sonra ah bi 3 aylık olsalar sonra ah bi yürüseler ah bi konuşsalar derken derken …
baykuskiz_ Arasgunes25 aynen onun sonu gelmiyor bende suan ah bi emzigi biraksak bir tuvalet egitimi diye gidiyorum 😂
Arasgunes25 Yakamos bende ücretsiz izindeyim ama muhtemelen başlayamacağım bakacak kimse yok bakıcı çok istiyor 😢