4ocukannesii 6 aylık ikizlerimden biri baş eğriliği mevcut kendimi çok suçlu hissediyorum düzelir mi bilmiyorum doktor düzelmez dedi belki başına gelen veya ne yapmam gerekiyor bilen annelerimiz vardır her gün kendimi suçluyorum 😥
Egenim 4ocukannesii yastıklar var cnm belkı değişir en son 50 tl di . E bebek te . Yuvarlak bas yastıgı
LaMamaDellaCicala 4ocukannesii alakasi yok zamanla duzelecektir onu hangi doktor dedi bilmiyorum ama benim bebegimin basida oyleydi ikinci ay kontrolunde farkettik doktor bizi fizik tedaviye yonlendirdi simdi yedinci aydayiz tamamen gecti sizin alti aylikmis fizikteki personel birinci yas sonunda duzelmezse baska tedavi uygulayacagini soylemisti yani nasil anlatsam dis teli gibi dusun istersen bi arastir…arkadasimin bebegi kuvezde kaldi uc ak kafasi dumduzdu simdi bir yasinda ve duzeldi
4ocukannesii Idontmuhattap kız bebeğim saçlarını bağlayınca bere şapka bandana takınca daha çok belli 😥
Ali_asaf_10 4ocukannesii tüh ya kötü olmuş keşke sürekli cevire çevire yatirsaydiniz ben hep öyle yaptım ama tabi sizin de işinize zordur. Siz yine de bundan sonra öyle yapın hep ayni yöne yatmasın belli olmaz o ilk aylardaki kadar cabuk olmasa da belki düzelebilir. Araştırın belki farklı yöntemi de vardır
4ocukannesii LaMamaDellaCicala çok teşekkür ederim cevabınız için umut oldu bana çok üzülüyorum çünkü
4ocukannesii Ali_asaf_10 evin işi iki bebek tecrübesizlik uykusuzluk yemek yapmak derken ne kendime ne bebegime yetemedim fark etmedim inşallah düzelir
LaMamaDellaCicala 4ocukannesii ne demek insan cok kiziyor kendine bende yasadim bide komikmiş gibi yamuk diyordu insanlar ama gecti yeterki denileni yap intrernette videoları var eger fiziğe gitme imkanin yoksa