Merhabalar anneler 😊 biz ilk bronsiti geçen sene Mayıs ayında gecrirdi kızım yaklaşık 4-6 ay öncede nefes darlığı yaşadı ve tekrar hava aldı ventolin .
Şimdi de 1 ay öncesinde yoğun nefes darlığı ile gittiğimiz hastanede brosit olduğunu söyleyip 5 gün kesmeden hava ve antibiyotikle düzeldi ama yine aynı sekilde dün oksrukle başlayıp bu gün nefes almakta zorluk çekip evde zaten hava makinemiz var atak durumunda hava veriyorum dosunde sürekli bı hırıltı oluyor bu dönemde çocuk alerji çocuğuma hisiltili çocuk dedi yani ne tam astım ne de grip vs değil koruyucu tedaviye başladı 3.@ylik oda hava makinesi ile alınan ilaç nolcak böyle napcaz bilmiyorum çocuğum harketleri ne zaman biraz fazlalassa ya bize biri geldiğinde yada biz bı yere gittiğimizde hep böyle oluyor ve de olacak sanırım çok üzülüyorum bu duruma tam teşhis de konmuyor hani tedavi gördugu halde hastalaniyor yani öyle de umursamaz bı.anne de değilim çorbaları yemekleri kemik sulu olur hep meyvesini cerezini her şeyini yer içer amaa boşuna yemiş bu zamana kadar daha 3 yaşında bebek 😢