Dilemomy Merhabalar 4 buçuk aylık bebeğim var ne sabahları ne geceleri hiç uyumuyoruz hep ayaktayız nasıl düzelicez bu ne kadar sürecek bilmiyorum kaç gecedir uykusuzum bedenen ayakta olabilirim ama beynim durmuş durumda ama ne olursa olsun bir gülmesi bir sesi tüm yorgunluğumu alıyor 🥲🥲
Hilal_-19 Dilemomy 4 ay genelde uyku gerilemesi olur en zor aydır bizim 10 gün sürmüştü inşallah hemen gecer atak haftasında ☺️
Minigim38 Dilemomy bizde aynıyız 1 saattir uyutmaya çalışıyorum ama uyumuyor sürekli agliyor mızırdanıyor
Cagla34 Bizimde 4 buçuk aylık yaklaşık 20 gündür uyku gerilemesi var ne uyku düzenimiz kaldı ne bişey
gazem Dilemomy benim bebeğide pazartesi 5 aylık olacak yaklaşık 3 haftadır ne gündüz ne gece uyuyor perişanım
Saretiryaki Kbr-a 4. Ay dedikleri 5. Aydamı oluyor benim kızımda 5 aylık oldu çok sık uyanıyor geçici bir durumdur umarım atak bitimi 3 gün diyor 19,5 / 22,5 arası oluyor diyor ama 20. haftaya 5 aylıkken girmiş oluyoruz hiç bişi anlamadım bu durumdan ben
Dilemomy Minigim38 aynı şekilde bizimde ne gündüz uykusu var ne gece bende uyutmaya çalışıyorum ama tık yok uykusuzluktan çok ağlıyor 🥺
Dilemomy Saretiryaki biz 4 aylığın içindeyiz 4 ay 11 günlüğüz 4. Ay başlangıcından bitimine kadar 🥺 diğer ataklar 3-4 gün sürerken bu atak biraz zaman alabiliyor bitmesi maalesef 🤷
Dilemomy Minigim38 bu günlerimiz de geçecek inşallah sonra yeniiden güzel ve uzun uykulara merhaba deriz 🤭🙈