Gundogdu Ben tello cani açıp kucakta halay çekerek uyutuyordum bu zamana kadar simdi uyumuyo sizin yontemler nedir anneler 😃😃
[silindi] Gundogdu dualı ninniler var 4 olanı seviyor bir de uyku duası var onla da uyuyabiliyor. Ama anı anına tutmuyor. Çok direniyor uyumamak için ayakta falanda sallamıyorum sıkıntı 😱
Tuba_01 Gundogdu sabah öğlen 1-2 ye kadar beşiğinde kendi kendine uyuyor emzirip yatırıyorum oturma odamda hamak beşiği var gözümün önünde hep.. ama 2 den sonra beşikte kendi kendime uyumuyor ya ayakta sallıyorum ya da emerken uyuyor öyle yatırıyorum beşiğe katınca sanki altında çivi var 😂
Mevadad Uyku Rukye açtım youtubedan 8. Dakikada uyudu. Rus bilim adamının sayılarla şifa yönteminde rakamlar var. Onları tekrarlayıncada uyuyor. Ağır gelebilir bilemiyorum. Ben 1-2 sefer deneyip bıraktım
makinistanne Mevadad şifalı sayıları denedim uyumadigi gibi, sonrasında fön makinası sesi ile uyuttugumda da sabaha kadar saat başı kalktı o sayılarla uyutmayi biraktim. Akşam da uyku rukye açtım yine bana mısın demedi. Fön makinası ile dk da uyudu.
[silindi] Bir dönem kolik müziği ile uyutuyordum bir dönem ninni istedi şimdi favorisi kendi kendine ee ee derken benim eşlik etmem