Alinaa97 Kızlar beş ay önce spinal anestezi ile doğum yaptım. Su an regl dönemindeyim, fakat daha önce regl zamanlarımda böyle bir bel ağrısı yaşamamıştım sancılı bir ağrı resmen. Beş ay sonra spinalin etkisi ağrı yapar mı başına gelen var mı? Çok kötüyüm :(
koalamiyim Alinaa97 valla benim de 9 ay oldu, belim tutulup duruyor çıldıracağım. 1 hafta iyiyse 1 hafta tutuk. Havalar soğuyunca artıyor sanki 😭😭
koalamiyim Alinaa97 evet. 2 hafta önce tutuldu mesela 5 gün tutuk gezdim, bu akşam yine tutuldu yattım kaldım. Defalarca farklı doktorlara gittim tek çözümü egzersiz ya da fizik tedaviymiş. Bebeğimle de ilgilenemiyorum bu şekilde çok zor 😞
Alinaa97 koalamiyim Çocukla ilgilenmek ne kelime kucağıma dahi zor alabildim bugün.Allah yardım etsin inşallah.
Dilekcik koalamiyim aynen bnmde öyle oluyor bebeği kucagima alıp emdiremiyordum bile sinirden agliodum mr çektm sonuçları yarın alacam
koalamiyim Alinaa97 amin 🙏 günlük 1 saat yürüdüğümde daha az ağrım oluyor, geçen sefer belim öyle açılmıştı. Yine deniycem. Sıcak su torbası da biraz rahatlatıyor ama ben hamileyim kullanamıyorum 😬
koalamiyim Dilekcik inşallah önemli bi şey çıkmaz 🙏 benim belimde skolyoz, kireçlenme ve fıtık çıktı ama hepsi hafif hafif bu kadar ağrı yapmaz dedi doktor. Kas ağrısıymış, kas nasıl bu kadar ağrı yapabilir anlamıyorum 😔
Dilekcik koalamiyim ewt ağrıyı da geç tutuluyor ya otursnn olmuyor kalksan olmuyor hamileyken tutuldgunda en azından yatabiliodum geciodu smdi bebeğin var yatamıyorum özellikle uzun süre oturunca ağrıyor tutuluyor peki seninki