delirmeceler Tubiiik üstte kalsın bende çok hevesliyim ikizlerime iyi bir bisiklet almak için inşallah sizede banada fikir olur
S_x_w Tubiiik globber 4 in 1 var bizde gayet memnunum ama bebek arabası yerini hiçbir bisiklet almaz..özellikle havalar soğukken ☺️
Hesireanne Tubiiik E bebekten baby Toys marka aldık biz ben aldigimda yeni çıkmıştı ürün katlanabiliyorda bi bakın isterseniz kizim 16 aylık geçen hafta parka giderken ilk defa kullandım sürmesi de rahat tabiki bebek arabasi kadar konforlu değildir ama iş görür kısa mesafede
Minel-inannesi Tubiiik bende globber 4in1 yada doona muadili almayi dusunuyorum ikisi arasinda kaldim
Tubiiik S_x_w benimki bebek arabasını sevmediği için alternatif artıyorum desem daha doğru olur onlar bana fazla pahalı geliyor yA değer mi bilemiyorum
motherwithdaughter merhaba ben de globber aldım bugün kızım 16 aylık baston almayı düşünüyordum fakat 4n1 hem çok fonksiyonel hem de havalar ısındıkça onunla çıkmak kolay olur diye dusunuyorum inşallah kızımda severse tabi ☺️