Aslanannesi_ İlk grip neredeyse 25 gün sürdü. Burun akıntısı sadece. Götürüyorum birşeyi yok diyorlar. Ohh be rahatladım derken yine grip salya sümük bu sefer. 7 aylığız salyalar o kadar arttı ki günde 20 tane önlük değişiyor. 5 günümüz gripsiz geçti diyebilirim. Ne yapmam lazım. Bağışıklık güçlendirici var mıdır bu aya göre eczanelerde. Hiç huzurlu değil yavrum hissediyorum çok üzülüyorum. Sürekli aspire ederken ağlaması beni mahvetti. Akıl verin hanımlar napayım ben şimdi
Cesurefe 1 haftadir bizde oyleyiz bogaz enfeksiyonundan ateş icindeydi yawrum.beraberinde 4 tane azı dişi😣ve ishal.bugun daha iyi cok sukur ama burun tikanikligindan uyuyamiyordu emzigi alamiyor daha da sinirleniyordu uykusu bolunuyor yemek yemiyor falan filan.dün eczaneden coldmix aldik allahimmmm cikarandan razi olsun yatagina damlatiyorum iki gecedir burnu pürüsüz açik. rahat nefes aliyor deneyin derim mutlaka
Aslanannesi_ Cesurefe 2 burun akıyor ağız akıyor öksürük başladı bitkisel öksürük ilacına başlattı doktorum 2 gün kullan azalt dedi. Bilmiyorum nasıl olacak. Bebek viksi aldım ayaklarına sürdüm . Hertürlü çareyi deniyorum