Sena6 3 aylık bebeğim var. Hem mama içiyor hemde meme emiyor kilosu 7.700 gr olmuş sizin bebekler kaç kilo? Birde mama olarak ne kullanıyorsunuz? Oyun halısı almalı mıyım?
durukusunannesi_ Sena6 oyun halısını çok seviyor benim kızım. Doktor kgsuna ne dedi 3 ay 15 günlük 5400 benim kızım daha zayıf mı acaba 🤔
Sedoa_ Sena6 oyun halısını 3 aylıktan itibaren doktor önerdi oradaki oyuncakları incelesin dikkatini toplasın dedi
Busegem Sena6 hem mama hem emzirme aynı anda nasıl gidiyor biberon meme reddi yapmıyor mu ve günlük ne kadar mama veriyorsunuz
Sena6 gocebebirbayan benim oğlan obez mi ne anlamadım benide emiyor mamada içiyor aptamil kullanıyorum bir içişi var Allah etmeye biberonu yicek ☺️
durukusunannesi_ gocebebirbayan teşekkür ederim endişeleniyorum daha 4. Ay kontrolüne de 15 gün var hem anne sütü hem de Aptamil veriyorum bende günde 2 kere fln
gocebebirbayan durukusunannesi_ çocuğun yapısına göre değişiyor canım işte. Arkadaşımın çocuğu 9 ay küçük kızımdan ama kızımdan fazla kilosu. Benim ki teyzesine çekmiş 2 yaşında 11 kg 🥲
gocebebirbayan durukusunannesi_ çocuğun yapısına göre değişiyor canım işte. Arkadaşımın çocuğu 9 ay küçük kızımdan ama kızımdan fazla kilosu. Benim ki teyzesine çekmiş 2 yaşında 11 kg 🥲
Melikeaydemir 3 ay 2 günlüğüz bizde 7.200 çıktık bugün bende mama meme aynı anda götürüyorum mamayı kes diyen doktorlar oldu ama kesmiyorum gayet iyiyiz 🥰 gazlıydı baya benim oğlum aptamil conformil çok faydasını gördüm hala kullanıyorum
Sena6 Busegem gece full emiyor zaten gün içinde de 3-4 kere veriyorum fakat 3 ay ölçüsüne göre değil 60-90 ml arası veriyorum
Sedoa_ Sena6 ben fisher price piyanolu olanı aldım büyüyünce de piyanosuyla kullanırız diye. Aynası da var güzel oluyor
Melikeaydemir Busegem Ben sarılık olmasın diye ilk gün itibariyle mama meme şeklinde ilerledim geceleri full emziriyorum normalde 90cc içiyor 60cc yapıp arkasına da emziriyorum gün içinde bu şekilde meme reddi yaşamıyorum sadece meme ile doyduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Endegerlimoglum oy masallah yorumlari okudum da 7 kilo ve ustu olanlara masallah diyorum. ben sadece emziriyorum 3 aylik benimde kizim 6 kilo
Sena6 Endegerlimoglum bence sizinki normal. Arkadaşımın oğluda 12 Martta 3 ay olacak benim oğlanla arasında 6 gün var. Onun oğluda 6 kilo bence normal sizinki bizimki fazla
barlastrtl Sena6 gün icindede emziriyorsun degilmi? Mamalari emzirmeden hemen sonrami veriyorsun nasil yapıyorsun