MeteYmen_Annesi Pazar günü doğum günlerini yapacağım ama sona bırakmak istemiyorum şimdiden şişirip bıraksam odaya çok lmuu havası iner?
zehraaktas MeteYmen_Annesi bizim evde öylesine şişirdiğimiz balonların havası baya dayanıyordu ben inmez diye düşünüyorum ama kendi nefesinizle şişerecekseniz eğer makineyle şişirince iner mi bilmiyorum
Deletedmon_65 MeteYmen_Annesi ay aynı soruyu bende düşünüyorum ama ben bahçede yapacam inşallah nasıl yetisecem bilmiyorum ya 😒 bence deneyin
FatmaKrbkl MeteYmen_Annesi bi tane şişirip cuma akşama kadar bekletin duruma göre cuma günğ akşam şişirirsiniz 🌸
Ayazmom1 MeteYmen_Annesi bende oğlum doğum günün de balonları 3 gün önceden şişirmiştim hiç inmedi doğum gününden 4 gün sonra inmeye başladı yani yaklaşık 1 hafta inmiyor
MeteYmen_Annesi Öğlen olacak öğlene kadar çok mu havası iner hazırlayıp bırakmak istiyorum yetişemem diğer türlü
MeteYmen_Annesi zehraaktas ya evet bizim de duruyor inmedi ama ne biliyim işte inermi korkusu balkona koysam acaba inermiki
MeteYmen_Annesi Deletedmon_65 valla ikizlerim bide küçük kardeşim var yetişemiyorum en azından şimdi şişirip kaldırıcaz annemle o gün yorgun olmak ta istemiyorum açıkcası
zehraaktas MeteYmen_Annesi yakmadığınız soğuk Bi odanız varsa oraya koyabilirsiniz veya balkon kapalıysa balkon da olur yoksa rüzgarda falan balonlar uçar 🤭
Dalin @MeteYmen_Annesi Balkonda inebilir hava soğuk olduğu için betonda kendine çeker en iyisi şişirip çocuk odasına bırakmak 🌸
YaseminAren MeteYmen_Annesi ailemın yanına ılk kez hıttıgımızde brbegın ıvın suprız yapmıs halamlar ev balın doluydu yaklasık 10 gub ınmedı havaları evde brbekle balonlarla oynadık attık krnar koseye teptık bısı olmadı en sın ben ındırıp evıme getırdım balonları 🤣 ama yanıltmak da ıstemem sızı