Hope77 Kızlar etkinlik olarak neler yapıyorsunuz yada bebekleriniz neler yapabiliyor misal örnek veriyorum puzzle boyama hamur vs ne gibi oyunları yapabiliyor nasıl oyalıyorsunuz birde gün boyu
dunyaylabenimaramda Hope77 denge kulesini üst üste diziyoruz, arabaları sürüyor, yağmur damlası oyuncağıyla oynuyor, hareketli kitaplara bakıyoruz. Parka götürüyorum, evin içinde saklambaç oynuyoruz, kovalıyorum falan.. onun dışında dağıtmakla meşgul 😂
thecamellia Hope77 hamur henüz vermedim 2 yaşından sonra vermeyi düşünüyorum boyama yapıyor ama karalama gibi oda kısa süre çok sevmiyor daha çok yapboz ve legolarla oynamayı seviyor onlrla oynuyoruz arada kitap pkuyoruz aşırı hareketli bi çocuk olduğu için daha çok hareket edeceği oyunlar oynuyor legolrında hepsini yapabiliyor tak çıkar kule dizme ahşap puzzl şekil geçirme
kitapkurdubebeninanasi Hope77 merhabalar oğlumla her gün yeni aktiviteler oyunlar oynuyoruz. Ve bunları instagramdan ‘harikaaktiviteler’ sayfasından paylaşmaya başladım. Bakabilirsiniz isterseniz fikir olur sizlere de😊
Bsrsyy94 Hope77 merhabalar instada @tini_and_mini çok güzel eğitici cırt cırtlı aktivite kitapları hazırlıyor mutlaka bakmalısınız 🤗