seboss35 Sahrabalam ek gıdaya yeni başladık tadım aşamasındayiz ama hergun yoğurt yediriyorum mutlaka 2 kaşık da olsa
prensesmomyy Sahrabalam 1.5 yaşında bazen yoğurt olmadığı günler yemiyor onun dışında hergun 1 kase yediriyorum hemen hemen Kemik gelişimi için çok sağlıklı Hiç bir zararı yok yogurdun
Kerem_k1 Sahrabalam hergün olmasa bile iki günde bir vermeye çalışııyorum. Yemekte yoğurt yanına gitmezse ara öğünde veriyorum. Oğlum 8.5 aylık bu arada
Aslananne1 Sahrabalam 9 aylık çocuk yoğurt olmadan bisi yemiyor ağzında bekletiyor taki diğer kasik yoğurt gelene kadar yoğurt corbasinin yanında bile yiyor istiyor yoksa yemiyor çorba falan😀😀😀aşırı seviyor
1Mother1Boy Sahrabalam Oğlum 3 yaşında öğle ve akşam yemeğinde mutlaka yoğurt istiyor. Süt sevmiyor ama yoğurt çok seviyor.
Dilruba_1 8 aylık doğru düzgün yediği bir yoğurt var bugün içine ruşeym de koydum zor bitirdi ama sar yoğurt yesin istemiyorum artık karışım yapıyorum avokadolu da seviyor
Sahrabalam Yazan herkese çok teşekkür ediyorum kızım iki yaşında bende bir aydır hergun veriyorum öncesinde sevmiyordu hergun yemesinde sakınca var mıdır diye sormak istedim ❤️🙏🏽
seboss35 Perianasi aynen bizimde öyle ya balkabağı ve patates denedik sevmedi ikisini de Siz sebze meyve şeklinde mi ilerliyorsunuz yoksa önce sebze sonra meyve mi
Perianasi seboss35 ben önce 3 çeşit sebze verdim. Şimdi meyve tadımı bitti .3 sefer daha sebze vercem . Sonra yine meyve . Aslında meyveyi bir tık önce verdim sanırım
Eymenikonunannesi14 Evet mutlaka günde bir kase yiyor. Yemediği günler çok nadir kemik gelişiminde çok etkili.