Sinemkaan25102022 4 aylık bebeğe ne kadar miktarda pirinç unu verilir Günde kaç kez tarifte yazarsanz sevinirim
hunilimomy Sinemkaan25102022 öncelik tadim sebze meyve ve alerjisi yoksa yoğurt doktor önerisiyle genellikle 6.ayda veya formül mama alıyorsa veya alerjik bi durum varsa 5.aylarda tadimlar icin baslatiyorlar 3gün kuralı ile nerdeyse hemen hemen 1 ay tadım sürüyor yani 4ay için pirinç unu asla önerilmez daha bağırsakları tam olarak gelişimini tamamlamamistir
Eymenikonunannesi14 Çok çok erken herşeyin en iyisini siz bilirsiniz bebeğiniz için tabiki ama niye verme gereği duyuyosunuz ki ek gıda tadimina illa ki erken baslayacagim diyorsaniz yoğurt corba vs tattirin yada 4+ kaşık mamalari var onlarla baslayin
Berilsmom13 Sinemkaan25102022 hiç verilmez emmiyosa takviye mama verilir bu ayda ek gıda tadımlarıda yetersiz kalır çünkü
Dilruba_1 Pirinç unu ne için veriliyor doyması için mi ? Ben hiç vermedim zaten yemiyor öyle şeyler nedense irmik vs
livanurvealpinannesi61 Sinemkaan25102022 önce tadım yapılır ki şuan çok erken Bi 6 aylık olsun. 4 aylık bebeğin ihtiyacı olan anne sütü yada formül mamadır. Başka birşey vermeyin. Prinç unu gereksiz birşey.