eedacinarr
Doktor antibiyotik verdi mi genelde antibiyotik ve krem yazıyor , iltihaplı bölgeye saf çam ağacı yağı damlatabilirsin
Alyask
[bilinmeyen] aynı dert bende de var yaaa acayıp acıyo kesiyorum sonra yıne aynı batık çıkıyo Napcam bılmıyorum 😞
Sefanurkahraman
Nasıl bi yara tırnak üstünde mi benim doğumdan sonra çıktı da parmağımın etrafı kıpkırmızı üstü yara tırnak üstü doktor doğumdan olmuş dedı pasuman yaptırıyorum bide hap verdi ama hiç faydasını görmedim
Ozgezafer
[bilinmeyen] ay o tırnak batmasını hiç açma yedi bitrdi beni ya bi numara büyük ayakkabı bile aldım yinede giyemiyorum çorap değse içim gidiyo napcam nasıl geçcek bilemiyorum
Sefanurkahraman
[bilinmeyen] biliyorum ki öyle dedi doktor ama gorenler tırnak batması diyor büyük devlet hastanesine gdiicem yaşadığım yerdeki doktor bilemiyor bence
Ezgikeyy
Kızlar bende de aynisi var, hem de 3-4 parmakta birden. 2-3 ay düzenli pedikur yaptırmak gerekiyor düzelmesi icin. Bir de bana doktor fusidin krem verdi, parmak etrafına sürüyorum ben. İnsallah geçer yoksa tüm ayakkabılar çöpe gidecek...
Rabia
[bilinmeyen] valla canım aynı dertten muzdaribim çorap giyemiyorum ayakkabı giyemiyorum sandalet giyiyorum bu havada yoksa canım gidiyo ne yaptıysam geçmedi çok ileriyse çekiyorlar o tırnağı ama yeniden tekrarlıyor soğan koy firina at azıcık pişsin o bolgeye sar gece yatmadan iltihabı fln Aliyo 🙁
Ozgezafer
[bilinmeyen] var cnm ya aradan pırt diye çıkıyo dıştan sağlam görünüyo ama ağrısı bitmiyo
tutu11
[bilinmeyen] bende de ayni sıkıntı. Hem de birden fazla. Banyodan sonra batan yeri hafif torpunun ucuyla kaldirip minicik pamuk tıkıyorum. Rahatlatiyor. En azindan batmiyor o sekilde.
Alyask
[bilinmeyen] var cnm düz kesıyorum
Ozgezafer
[bilinmeyen] yok bebişten nerde fırsat bulupta gitcem eş desen sabah gidiyo gece geliyo tek başıma çok zor istanbul gibi biyerde doktora gitmek. Ama podoloji diye bi bölümdü sanırım buna bakıyo
Rabia
[bilinmeyen] valla faydası oluyor cnm enfeksiyonu mikrobu çekiyor
Alyask
[bilinmeyen] hayır 😞
Alyask
[bilinmeyen] doktorların çoğu Uğraşmak ıstemıyo ve cekıyo dıye duydum o yüzden korkuyorum kuaföre gıdıp düzelttırmeyı düsünüyorum
Ozgezafer
[bilinmeyen] yok cnm ya kış olmasa sandaletle hiç sorun olmuyoda ayakkabı işi zor
cigdemm
[bilinmeyen]
bnm bas parmagim 1 aydir neredeyse oyle morardi iltihaptan batikon suruyorum geçer gibi oluyo ayagimi biyere cattigim an yine kaniyo iltihap falan oluyo cok aciyo geciremedim bi turlu ayakkabi giyemiyorum resmen heryeere terlikle gidiyorum
cigdemm
[bilinmeyen]
aynen canim gitmedim esim randevu al diyip duruyoda ben cocukla hic gidemem simdi sonra diyom oyle diye diye kaldi acisini cekiyorum morardi parmagim biraz daha gitmezsem tirnagimi degil parmagimi kesicekler Allah korusun 🙁
Prensannesi08
[bilinmeyen] benim yengemde öyleydi mahfolmuştu ayağı hamilelikten sonra falan iki sene çekti geçenlerde babamın bi arkadaşı geldi bunun tedavisi ameliyat değil dedi ve pansuman şeklini tarif etti yengemin ayağı şuan normale döndü
Ozgezafer
Prensannesi08 ay neymiş peki yazsanıza lütfen
Rabia
Ozgezafer ben kurdani küçük kırıp mikrop kapmamasi icin kolonyalayip tırnağın altına sıkıştırıyor um o var YouTube da bı bakın isterseniz faydası oluyor uzayana kadar sonra kesip bidaha
Prensannesi08
Ozgezafer önce biraz acı çekerek o tırnağı derinin altından çıkarmak lazım sonra o iltihap geçene kadar tırnağa baticon sürüp tırnağın altına kağıttan biraz sert birşey koyup sarmak yengemin yaptığı şeyler bunlardı canım geçmiş olsun inşallah geçer kısa sürede
cigdemm
[bilinmeyen]
al bnden de o kadar bnm hamileyken safra kesemde tas cikmisti daha ona bile baktirmaya gidemedim hastaliklar birikiyo 🙄