Berross64 Bebeğim 5 buçuk aylık doğduğunda 10 gün kadar küvezde kaldı. Doktorumuz küvezde kaldığı için hem göze hemde işitme testi için kontrole götürmemizi istedi. İşitme için hangi bölüme randevu alacağımı bilemiyorum bilen var mıı ?
amansallagitsin Berross64 eger devlet ise kbb alcaksnz ozel ise direk isitme testi yapiyorlar fiyt alicaksnz
Alparslan616161 Berross64 devletse yenidoğum polikliniği ne götür yardımcı olurlar yada işitme testinin yapıldığı yere gidip rica et bizde rica ettik sıra yoktu hemen yaptılar
cinarcinar Berross64 Yenidoğanda odyometri bölümünde yapılmıştı ilk işitme testi. Sonrasında bebeğim sarılık için fototerapi aldı yine odyometriye yönlendirmişlerdi Özel hastanede yaptırdım. Devlette hangi bölüm bilemiyorum
Berross64 amansallagitsin doktor sanki o ile başlayan bi bölüm söylemişti ya ordi miydi odyo muydu neydi hatırlamıyorum belki bilen vardır
Berross64 Zme teşekkür ederim 🙏 devlet hastanelerinin hiç birinde bu bölüm yok, özelde ne kadar acaba bi araştırmak lazım
Zme Berross64 tıp fakültesi hastanesi varsa yaşadığınız şehirde oralarda bulunuyor diye biliyorum ben
Saretiryaki Berross64 bu işlemi bugün yaptım kkb den randevu alacaksınız o sizi odyolojiye yönlendirecek kayıt açacak randevu alacaksınız ama sizde biraz geç kalmışsınız 7.aya randevu bulabildim daha erken almak gerekiyormuş
mrvdg11 Berross64 bizim de aynı durum vardı 6,5 aylik bebegim dün işitme için klinik bera testi yaptırdık. KBB ye randevu almıştık o odyolojiye yonlendirmesini yaptı onlar da gün vermişlerdi dün yaptırdık
Berross64 Peki göz kontrolü için herhangi bir göz doktoruna götürebilirim değil mi bebekler için ayrı bi bölüm var mı yoksa
Zme Berross64 göz için ayrı bir bölüm yok diye biliyorum göz doktoruna gidiyorsunuz direk 3. Ayda bir de 6. Ayda olur bildiğim kadarı ile kontroller
sirinpatates Berross64 Bera diye geçiyor canım işitme testi diye sorabilirsin. Biz fakültede yaptırdık 15 gün önce falan. Yarım saat 40 dk sürüyor bebek uyurken yapılması gerekiyormuş yani bize öyle yaptılar çok zor sıra aldık 2 ay sonra falan anca sıra geldi