Kutayeda Kızlar merhaba bebeğim 5 aylık kapa çevresi 46 santim Doktorum ultrason istedi büyük diye ultrasonda bir şey çıkmadı sonra siz yine de Samsun’a gidin dedi üroloji için Pardon nöroloji Çorum’da yaşıyorum bu arada kağıda da Makro Sefalı şüphesi yazmış şu an Tedirginim ultrasonda bir şey çıkmadı ama başına böyle bir şey gelen var mı bebeğinin kafa çevresi büyük diye benim bir Eşimin de kafası büyük bu arada cevap verirseniz sevinirim
Kutayeda bireylulannesi sağlık ocagindada olcturuyorum her ay ebe normal diyor benim oğlumda öyleydi telaş yapmayın dedi
Kutayeda _Serenity16 canım bızımkı 6 aylık 48 bende norolojıye gıtcem ultrasonda bısey çıkmadı ultroson cektırdınızmı
Kutayeda _Serenity16 canım bu ultrason cektır zaten orda Allah korusun bı sorun olursa çıkıyormuş başka bır doktora götürdüm dün bas büyüklüğü genetıktır daha çok bıse yok ama ılerde keşke dememek ıcın yonlendırıyoruz norolojıye dedı gelişiminde kilosunda boyunda ayına uygun hareket yapıyorsa korkmayın dedı
_Serenity16 Kutayeda Benim bebeğim dönmüyor 9 aylık ve emeklemiyot. Diğer hareketlerinde bir sıkıntı yok. Yakın zamanda gideceğim inşallah tesekkür ederim💛
Merve68681 Kızlar aynı durumdayım ne yaptı _Serenity16 aynı durumdayım ne yaptınız nasıl oldu bebeğiniz acaba lütfen cevap yazın
_Serenity16 Merve68681 18 aylık yürümüyor sıralıyor doktor yürümeye az kalmıştır biraz daha bekleyelim dedi
1eminefeyza Kızım 12 aylıkken baş çevresi 50.5 cm çıktı, nörolojiye yönlendirildik. Nöroloji doktoru bazı sorular sordu, mr istedi. Mr raporunda sıvı görünmedi, yapısal olabileceği söylendi. Kilosu da fazlaydı ben orantılı olduğunu düşünüyorum
Merve68681 1eminefeyza benim bebeğim 7 aylık ve baş çevresi 48 cm imiş.nörolojiye yönlendirdiler sizinki 50 cm normal geldi bana
Kutayeda 1eminefeyza canım hiç telaş yapma 12 ay hep bu sıkıntıyı yaşadık hep ılerden gıdıyordu çorumdakı doktor sıkıntı olabılır dedi Samsun’a norolajiye yonlendırdı doktor bize kızdı bebegınızın kılosu ve boyunda ılerde 12 aylık olduğunda 53 u geçerse getırın dedi 9 aylıktı götürdüğümde şimdi 12 aylık 50 santim düzene gördü bızde rahatladık Çorum’da herseyıne bakıldı sıvı bırıkmesı zıhınsel gelişim
ipeksiiimom 1eminefeyza su an herhangi bir sorun var mı acaba kızım da 1 yaşına girecek 50.5 bas çevresi 3 aylıkken mr çektirmiştik bi sorun yoktu su an kaç bas çevresi evladınızın
_Serenity16 Merve68681 bi baktırın makrosefali bizde de var baya uzun bi süreçten gectik ama korkmayın merak etmeyin korkılvak birşey değil beyin çocuk nörolojiye gözükmeniz lazımğ
kuzeymommmm Merve68681 Kutayeda cikolataliekmek bebeğim oğlumda 6 aylık 9 kilo baş çevresi 45 en 2 haftada 47 ye yükseliyor sürekli ultrason çektirdik normal ama çok az sıvı var dediler emar çektiricez sanırım çok üzülüyorum sizin süreç nasıl devam ediyor
1eminefeyza Persantil eğrisinde sınırın üstünde görünüyor 50.5. Hatta yanlış hatırlamıyorsam 2 yaş ölçümü
Aryamlinamom Kutayeda merhaba gecmis olsun . Konuyla alakasız ama çorumda hangi çocuk doktoruna gidiyorsunuz
1eminefeyza Kutayeda 9. Ayında 47 cm’miş. 3 ayda hızlı büyümüş sanırım, ona nispeten sevk ettiler diye düşünüyorum. Ciddi bi sorun olmasın da varsın büyük olsun🤲🏻
Kutayeda Aryamlinamom Gülten hanım canım devlette malum özeller çok pahalı özel gıbı ılgılenıyor biraz detaycı ama öylede olsun ama tek kafa çevresı büyük dıyen doktor ama ıyıkı demiş erken teşhıste önemli Allah korusun
Aryamlinamom Kutayeda bende merzifonda yaşıyorum canım, kızım o hastane de doğdu orada bir çocuk doktoru arıyordum atakan combaya gittim bugün ama çok yoğundu