Es12 Arkadaşlar bebeğimin çoklu besin alerjisi ve süt ürünleri yumurta alerjisi var son üç aydır aynı kiloda çok iştahsız kilo aldırmam lazım ne yapabilirim lütfen yardımcı olun moralim çok bozuk sırf kilo için değil huzursuzluğu geçmiyor üzülüyorum
asyakusunannesii Es12 merhaba bu alerjiyi nasıl teşhis ettiniz ? Ayrıca belirtileri vs. Nedir ? Benim kızımda da alerji testi yüksek çıktı bugün muhtemelen alerji bölümüne sevk edecekler
Es12 asyakusunannesii Ankara bi doktora gittik deri testi yapıldı ama öncesinden ben fark ettim mukuslu kaka egzama sivilce uyuyamama sürekli sızlama inleme aniden gelen krampla ağlama krizleri
Es12 Zvera evet şu an hala yapıyoruz keke geçtik pişik oldu doktor ara verdi yoğurda falan geçsek belki iyi gelirdi de işte
Eminedurmaz Benim bebeğim de 9 aylık 7.5 kilo oysaki 3760 kiloda doğdu benimkisi Birsey yemiyor alerjisi olan şeyleri vermiyorum zaten
Mzeynep Eminedurmaz emiyorsa sizin de alerjisi olan şeylerden yememeniz gerekiyor. Yani diyet yapmalısınız.
Berram Eminedurmaz gelısme gerıkıgı var mı acaba bu kdar gelısımı etkıermı bu alerjık durum korkuyrm artk
Elisela Benim bebeğimde alt sınırda 3 ay 23 günlük 5600 mama alıyor aynı zamanda beni emiyor ama kilo alamıyor henüz sizlerin bebeklerinizin boyları nasıl peki
Berram Es12 var alerjı maması ama ıcmıyor kabul etmıyor ndn gelısemıyor anlamıyorm artk basım patlıyor cocuk buyuyemıyor ya
Svgars Es12 onu kullanmadım ben bebeğim şuan 5 ay 5 günlük 4 buçuk aylıkken 4+yulaflı ona uygun du onu aldım 6 ayına geçince bahsettiğinizden de alacağım ama benim bahsettiğim o değil sadece yulaflı yazıyor hipp in bakın net den çıkar