Kocamdaaakocammm uykusuzanne__ Tavuk hasladim suyuyla bulgur pilavı Tereyağlı Mercimek çorbası Salata sütlaç ve kakaolu kek yapicam
ruveydaensar uykusuzanne__ buzluktan kıyma çıkardım ama hala net karar vermedim ben de fikir alabilirim 🥲
beybimomm MyDarlingSon siz cacık diyince benimde aklıma kaç aydır yemiyorum geldi kızımın süt alerjisi var ondan 6 aydır diyet yapıyorum afiyet size
Kocamdaaakocammm esmanuursss Sağol tatlım 🥰😘 kaynanam bakıyor çocuklar la ben yapıyorum 😅😅 napiyosun nasılsın görüşemiyoruz
withmymother Bizde bugün yemek yok pizza söyleriz büyük ihtimalle 😂hergün çeşit çeşit yemek olmuyor vallahi bazen paydos gerekiyor iki çocukla.
Balkizlarim uykusuzanne__ tekke pilavı , etli kuru fasulye , salata , soğan söğüş mercimek çorbası ve limonlu kek yaptım 🌸
Deletedmom_68 uykusuzanne__ dünden bir tabak taze fasülye ve yarım tencereden fazla pilavım var bugün de patates yemeği yaptım. canım incir uyutması istiyor eşim işte annemler gelecek belki çıkarsam kasaptan köfte alırım yemeğe kalacaklarsa yoksa oğlumla bize yeter diğerleri😊
AyazMerve uykusuzanne__ Patlıcan musakka, pirinç pilavı, tarhana çorbası ve salata düşünüyorum.Bakalım 🫣