Jfkskskdn 7772.00 böyle çıkmış kaç haftalık oluyor devlet Hastanesi’ne gittim hiç birşey söylemedi çocuk ne kadarlık kalp atışı var mı onu bile söylemedi beta HCG den kaç haftalık olduğu belli olur mu
Ikizannesi06 Jfkskskdn kaç haftalık olduğunu anlamak zor çünkü beta yükselişi her vücutta farklıdır. Mesela benim ilk öğrendiğimde 79,80 di ne kadar az ama ikiz doğum yaptım😂 ortalama 16bin leri geçince gitmiş oldum 2 günde 1 ortalama 2 kat kadar artması gerek
Ebruceyda 4 haftalik civaridir. 8. Haftaya kadar kalp atisi duyulamayabiliyor. Ben ogrendigimde 10.000 di degerim ve 5 haftalikti.
Jfkskskdn Divayorgun diğer iki bebeğimde de adet tarihime göre tutmadı birinde 3 hafta diye hesapladım 5 hafta dedi diğerini 11 hafta falan hesapliyip gittim 7 hafta dedi bunda da adet tarihime göre 7 haftalık ama doktor haftasını söylemedi adetlerim de düzenlidir ama niye tutmuyor anlamadım
Merve-Mert Jfkskskdn son adet tarihinizin ilk gününü hamileliğin başı sayıyorlar son adet tarihinize göre hesaplayın
Nursena0606 Jfkskskdn beta nın yazılı olduğu kağıtta yanında hafalık ve değer yazıyor. İnternette de yazıyor.