Feyzosumunannesi Selam anneler. Bebeklerinize labne dışında hangi peynirleri veriyorsunuz bebeğim 9 buçuk aylık beyaz peynir almak istiyorum önerilerinizi alabilirmiyim
Nazlimu_ Feyzosumunannesi tuzsuz lor peyniri. Beyaz peynir süzme peyniri falan veriyorum genelde artık pek ayırmıyorum
MademoiselleZengin55 Feyzosumunannesi Benim bebeğim de 9 buçuk aylık.Veriyorum bütün peynirleri fakat tuzlu olmasın diye vermeden bi 10 dakika önce kaynar suya koyuyorum tuzu çıksın diye.Tuzsuz lor veriyorum bi de onu da mandıradan günlük alıyorum.
Beyzanur7 Feyzosumunannesi 11 aylık bebeğim 20 gün sonra 1 yaşına gircek ekgidaya başladım başlayalı tüm peynirlerden yediriyorum tuzluysa suya koyup bekletiyorum
Feyzosumunannesi Nazlimu_ tuzsuz lor peyniri nin markasını nedir ve nereden alıyorsunuz. Ben 28 yaşındayım ve bu zamana kadar hiç bir peyniri yememişim bebekligjmden beri o yüzden peynirlerden hiç anlamıyorum
Nazlimu_ Feyzosumunannesi bizim burda satılan bi yer var. Kendileri yapıyorlar ordan alıyorum ben. Markası yok. Eğer bulamam diyorsan kendin de yapabilirsin lor peynirini
Beyzanur7 Feyzosumunannesi rica ederim 🌸 sağolun insallah hepimizin evlatları sağlıkla olsun büyüsün inşallah 🥰