Cansukmt Kızlar bebeğim 1 aylık gaz problemi var ve gece gündüz demeden sürekli ağlıyor, uykuya tam dalamıyor, son bir haftadır da kakasını yaprken sürekli ağlıyor ıkınarak yapmaya çalışıyor , bi öneriniz varmı???
Peeri Cansukmt benim bebeğimde 2 aylık benzer durumları yaşadım birkaç doktor gaz geçecek dedi ama oğlum resmen katıla katıla ağlıyordu hiç uyumuyordu. En son araştırıp başka bir doktora daha gittim besin alerjisi teşhisi koydu bana diyet oğluma damlalar verdi. Yavaş yavaş rahatladı 3-4 haftaya tam rahatlama olur dedi şimdi o ağlamalar bitti. Yine uyuma konusunda sıkıntımız var ama o zamanlardaki gibi değil. Bebeğim hiç normal 5 dk bile durmuyordu. Sürekli huzursuzdu. Şimdi yarım saate kadar etrafa bakıp izliyor keyifle durabiliyor. Bence sizde iyi bir doktora gidin. Bebekler eziyet çekiyor resmen😔
Bebegim1- Benimde bebeğim 1 aylık tuvaletini yaparken ıkınma oluyor ve ağlamaya başlıyor nedenini hala bulamadım ama genel olarak oluyor sanırım
sbahcivanlarr Cansukmt 4 damla veriyorum gece. Gündüz yine hallediyorum da gece rahat uyuması için gece veriyorum.