Minikpanda12 hocam şöyle bir sorun yaşadım bende ogretmenim ancak suan çalışmıyorum eylulde baslayacagim tekrar isime.kreş sektorunu pek bilmiyorum.2 gun once kayit yaptık ve mudure ile aramizda söyle birsey gecti kamera varmi evden takip edebilir miyim diye sordum o da boyle bir sistemimiz yok yasak zaten dedi ama alisana kadar burada yan tarafta o da var ordan izleyebilirsiniz demisti. Soyle ki ilk 3 gun alisma suresi ve sadece 2 saatliğine getirecektim o surede ordan kameradan ne yapiyor alisiyor mu arakadaskari ile iletisimi nasil diye gozlemleyecektim.dun cok guzel bir sekilde agırlandim mudure tarafindan ancak bugun bugun cocugu dış kapidan elinden tutup iceri götürdü bende o sirada galos giyiyordum galosu giyip kapiya dogru yoneldigimde dış kapınin uzerime kilitlendigini gordum 5 dakika kadar bekledim ancak gelip açmayinca bende zile bastim gelip acti daha sonra beni ilk bekleme salonuna aldi ve orayida kilitledi anlam veremedim bu duruma ama fevri olmamak adına birsey soylemedim.bir yar ikm saat sonra bir veli geldi ikizlerini birakmaya aaaa hocam iceriy3 yeni kapimi yaptirdiniz dedi o da yok bizim önceden olan kapimiz dedi arkaya gecince kapatiyorum dedi yani eski velisi bile ilk kez gordu o kalpinin kapandigini
Bende keza dun 2 saat kadar oradaydım ve o iki saatte hic arka tarafa gecince kapattigini gormedim. sonra hocam bebegimi kameradan izleyebilir miyim dedim iceri gecmek icin o da suan top havuzundalar sinifa cikinca acayim kamerayi dedi.bende bekledim sonra saatimiz doldu bebgim agliyordu getirip bana verdi bende hocam bugun bebegimi kameradan goremedim dedim o da keske önceden hatirlatsaydiniz dedi ben evrak islerine dalmistim kusura bakmayin dedi. Bende hocam ders surelerinin ne kadar oldugunu bilmedigim icin sizden haber bekledim dedim.ama tavri dun ile cok farkliydı.yani aslinda kameradan izlemem icin mesafe koydu bana bugün.cok üzüldüm 2 kere kapi uzerime kilitlendi 31 yasinda biri olarak böyle bir duruma maruz kaldigim icin. Bu arada bebgime top havuzunda oynadinmi dedim hayir oynamadim anne dedi peki top havuzunu gordun mu dedim hayir gormedim dedi.