Derya_ Nasıl uyuyor ? Benimki gec uykusuna 12 gibi giriyor 6’da uyanır 7:30 gibi tekrar uyur 12’ye kadar öğlen uykusuda 4:30 gibi 6-7’ye kadar
Snlevrn Derya_ peki bu arada emmek icin falan uyandiriyormusun bizde 3 aya girecegiz karar veremedim uyandirmalimiyum beklemelimiyim diye
Deletedmom0333 Derya_ akşam 11 gibi uyur sabah 5 buçuk gibi uyanır karnını doyururuz altını değiştirir iz geri uyur 8 gibi tekrar uyanır karnını doyururuz sonra geri uyur sonrası 2 saatte 1 uyanır karni doyar yarim saat 1 saat her uyandığında uyanık kalıp geri uyuyor
UqurununAnnesi Snlevrn Bende kararszdm çok ac kalıo die uyandirdim 1 2 kere sonra nette uyandırmayın bebek kendi uyku düzenini ayarlıyo ve siz uyandırınca uyku düzeni bozuluyo bırakın acıkınca kendi uyanır die bi yazı okudum artk uyandırmıyorum
UqurununAnnesi Derya_ Bizde bqun tam 3 aylıqız. Bebeqim gece 4 5 saatte bi uyanıo acıktıqı icin. Bende korkuyodum çok uzun aç kalıo bi sorun olur die
Derya_ UqurununAnnesi sorun olacağını zannetmiyorum kilo alımı iyi olduktan sonra merak etmeyin bence hiç uyandırmayın sizde dinlenmiş oluruyorsunuz o arada