Ie0412- benim de bebeğimde kilo kaybı oldu. Doktoru her emzirme sonrası bşberon ile 30-45-60 şeklinde çıkar, 60 emebilirse emsin dedi. Ama 60 ı 2-3 kez verdim ama finalinde az da olsa kustu diye 45 verdim. Ama hem mama hem de biberon fikrş beni rahatsız etti çünkü emzirmeye devam etmek istedşm. Bir pediatristten destek almaya başladık. İlk 13/02 de gittik. Mama miktar ve alım aralıklarınj düzenledi. Düzenli kilo ölçtü. Kilo alımı artıkça da düzenli azalttı mamayı. Şu anda sadece 45 CC ve günde 3 kez mama veriyorum ve halen kilo alımı devam ediyor. Doktorumuz bize gri renkli beslenme sondası önerdi, gri ucu bir kabın (biberon, süt saklama kabı, fincan vs her ne ise) içinensaldık, diğer ucu bebeğin ağzında ve ağzından biraz geriden de (areolanın birazcık üstğnden) meme ğstğne bantladım flaster ile. Böylece kateterden mama, el zamanlı memeden de süt çekti.. biberon vermek istemedim.. mamanın durduğu kabı önce havada tuttum ki bebek akışı hissetsin, çekmeye başlayınca da aşağıya indirdim ki emişi kuvvetli olsun..