eco1110- Atak dönemi nasıl hesaplanıyr bu durumu çözemedim kızım 4 ay 19 günlük emmek istemiyor uyumak istemiyor sürekli mız mız sizler bu dönemde neler yaşadınız ne zaman geçti bu durumlar
Badeninannesi1 eco1110- atak hesaplama yazın internete ve Allah yardımcınız olsun biz şuan son ataktayız sinir stres olup herşeyi anlayab bebeğe belli etmemek çok zor asla memnun edemiyorum yediremiyorum uyutamıyorum
Cns15 eco1110- 4 ay 15 günlük de bende var ay ay uyku özellikle son derece geriledi zorla uyutuyorum gözünden uyku akıyor direniyor
penyy eco1110- 4.5 aylık beni çileden çıkardı bir iki gün öncesinde daha kötüydü ama şimdi tam düzeldi derken gece zırt pırt uyanıyor
eco1110- prensesmomyy Aslında baktım da suan atak olarak gözükmüyor ama 3 aylık oldugundan beri dogru düzgün emmiyor 2 dk arkamı dönsem mesela birsey bırakmaya hemen aglıyor neden birden bire boyle oldu anlamadım açıkcası sizin bebeğinizde öylemiydi
eco1110- Badeninannesi1 Atak geçmiş olarak gözüküyor 3 aydan bu yana bu şekilde sizinde bu zamanlarda öylemiydi
eco1110- Cns15 Benim kızım 12 günlükten bu yana gazlı ben zaten hiç uyurken göremedim ki çok yıprandım sürekli sallayarak uyutmaya çalısıyorum yatar yatmaz kalkıyor ne yapsam bılemedım
eco1110- penyy benim kızımda gazlı bir bebek 12 günlükten bu yana uykuda zaten problem vardı şimdi üstüne herseyde ağlama yatar yatmaz kalkmaya başladı emmek istemiyor sizinde öylemi
Badeninannesi1 eco1110- benim bebeğim şuan son atagında 16 aylık ama 4.ay atagında emzirmek büle zorlaşmıştı hrrşeye sinirleniyordu uyumak istemiyordu
eco1110- Badeninannesi1 çok zormus bu atak denen şey cevremdeki kimsenın bebeğinde olmamıs o yüzden tuhafıma gidiyordu burada sorayım dedim teşekkürler🌸