penyy kızlar oğlum 4 aylık. Dikkatli bakarsanız saçlarının bir bölümünün dipten çıkan kısmı sarı. Başka bi bölümde ki saçları ense kısmı aylardır sabit duruyor ne çıkıyor ne dökülüyor. Resim tam çekemedim ama üst kısmında saçlarının en uzun kısmında dipten çıkan kısım sarı çıkıyor sizce ne renk olur ve ne zaman düzelir ? Çok komik ombre gibi duruyor😁 https://mutluresim.com/images/2023/03/02/WQnnr.jpp
Dondurmalikahve penyy Benim oğlum 4 yaşında doğduğunda kahverengiydi açıldı altın sarısı gibi oldu aralarda turunculuk var gibiydi büyüdükçe koyulaştı açık kumral şu an saçları diplerinde sarılık var hala
bebekece penyy aynı kızımın kafasıda böyle kopkoyu saçla doğdu bana çekmiş dedim sonra açılmaya başladı şuan 7 aylık o sarılar iyice yayıldı dipleri uzadıkca parıl parıl parlıyo ama dediğiniz gibi arka tarafta bi olay yok onlar hala koyu😂 babasına çekmiş bizimki heralde sararıyo saçlar sizinkide sararıyo bence
penyy bebekece aynen benim eşiminde bebeklik saçları sapsarı bildiğiniz platin gibi ona çekmiş olabilir de ama bilmiyorum işte çok komik şu an dibi sarı ön kısmının, yanlarda yeni çıkanlar sirek sarı, arka kısmı normal kumral bilemedim😁
bebekece penyy benim eşiminde platin sarısıymış bebekliği😂demekki hepsi aynı çünkü bizimde önler yanlar ve yeni çıkanlar sarı arka taraf koyu orada değişim yok bakacaz artık 1 yaşına kadar anca tam belli eder sanırım. Bazen diyorum kazıtsamda bu belirsizlikten kurtulsammı direk yeni gelenler zaten belli eder diye😂
Askimizinmeyveleri Kuzeymomss ben şok açıktan koyuya döneni çok gördümde koyudan açığa ilk defa çok güzel saç rengi maşallah kuzuya
gkbyza Kuzeymomss ay maşallah benim kızımın da böyle olacak galiba açılmaya başladı çünkü ben de böyleydim bebekken 🙊 peki hiç saçlarını kestirdiniz mi 🤭
Kuzeymomss penyy haha kız değil kuzum erkek 🤭 saçları çok uzun mecburen topluyoruz, bugün traşa götüreceğiz 😍 5.ayında kumral gibi oldu 6.ayından sonra tamamen sarardı 😊
penyy Kuzeymomss canım benim pardon normalde yazdıktan sonra fark ettim mavi giymiş sonra düzenledim hatta sildim prensesi😁😁😁😁
Kuzeymomss penyy yok kuzum sorun değil, genel de herkes benzetiyor da saçlarını topladığım için 😂 neyseki bugün kurtuluyoruz 😂
Olimbonii penyy benim esimde bebekken sarışındi suan o komur saclari kahverengi oldu acildi belki biraz daha acilir 😂🙈
penyy Askimizinmeyveleri ben görmüştüm canım koyudan açığa dönende oluyor. Eğer olursa benim oğlumda bunlardan biri olacak😁😁😁😁😁
Kuzeymomss Askimizinmeyveleri çok teşekkür ederiz😊 aslında bizde eşimle bebekken sarışınmışız ama oğlumun kömür karası saçlı olup sonradan sarıya dönmesine çok şaşırdık😂