baloglusss Doktorumuz mamayı bırakabilirsin dedi zaten gece içiyordu sadece çocuk devam sütü aldım ama üstünde 2 gün içinde tüketin yazıyor bir kutu süt 25-28 tl arası aylık mamadan daha pahalıya gelecek mamaya geri mi dönsem napsam ya
livanurvealpinannesi61 baloglusss gece beslenmesi 12 ci aydan itibaren kesilmeli. Sağlıklı değil çünkü.
Melekky63 baloglusss ben taze günlük süt alıyorum pet bardaklara doldurup buzluğa koyuyorum. Günde bir bardak çıkarıyorum
livanurvealpinannesi61 baloglusss öyle öyle alışacak. Siz mama verdikçe gece mama içmeye devam edecektir.
Melekky63 baloglusss bebeğim gece uyanıp içiyor. Genelde akşamdan çıkarıyorum o vakte kadar eriyor kolay ısıtıyorum. Unutsamda pet bardaktan buz çıkışı kolay oluyor cezvede bir kaç dakika da çözülüyor
baloglusss livanurvealpinannesi61 çocuğum kafasını sağa sola vura vura ağlayacağına daha sakin bir zamanda bıraktırmayı denerim tavsiyeniz için teşekkürler ☺️
livanurvealpinannesi61 baloglusss biz öyle Bi sorun yaşamadık sadece ağladı doktorda kızmıştı niye 12 aylık kesmediğim için. Gece beslenmesi zararlı. İlerde reflü mide bağırsak sorunlarına sebep oluyor. Siz Daha iyi bilirsiniz.