Rabiasal Buglemisss sağdığım sütü ben de biberonla veriyorum. Günde 10 defa besliyorsam bunun 2 tanesi belki biberonla oluyordur. Biberon da önemli tabi. Dr brown un dar ağızlı olanı çok iyi
Dorukbusra Buglemisss Göğsümde çok yara olduğu için bir gün boyunca kaşık biberonla verdim ebe eşliğinde. Biberonla çabuk bitirdiği için doymadı daha doğrusu doyduğu hissini alamadı. Kaşık biberonla hem yavaş hem az içiyor
Ndksdnks Buglemisss ben avent kulanıyom emzi de biborony da bu zamanaca olmadı ama bebekten bebege degişiyo
Buglemisss Rabiasal teşekkür ederim peki dolapta bekletiyo musunuz sağdiktan snra verilen CC kaç olmalı
Gulo0401 Buglemisss süt dışarda üç saat kalabiliyor eğer o zaman aralığında verecekseniz koymanıza gerek yok kaç CC olduğu da önemli değil aslında ben sağıyorum ne çıkarsa veriyorum çünkü normalde emziriyorum fazlasını da bazen dondurucuya atıyorum bebeğim doymamış gibi geliyorsa da ona biberon ile veriyorum
Rabiasal Buglemisss bebeğim 4 aylık. Tek öğünde 100-120 ml arası süt içiyor. Eğer sağıp hemen vermeyeceksem dolapta bekletiyorum. Yoksa dışarda da zaten 3 saat bekleyebiliyor. Duruma göre davranıyorum. Bazen sağdığım sütü vermiyorum emziriyorum. O zaman da sağdığım sütü buzluğa atıyorum kaç ml çıktıysa artık farketmez.
Ogretmenanneyim Gulo0401 kac aylık bebeğiniz bende sizin gibi yapıyorum meme reddi olur diye çok korkuyorum
Gulo0401 Ogretmenanneyim 56 günlük şu an açıkçası gündüzleri zorda kalırsam veriyorum genelde gece uyku halindeyken veriyorum şu an bir problem yaşamadım çok şükür
fa_sena_y kaşıkla falan içirin bence biberon meme reddi evet yapıyor başta olmasa da aylar sonra bile yapıyor başıma geldi malesef en sonunda sütüm kesildi 3 ay anca anne sütü aldı bebeğim çok pişmanım biberon verdiğime
nisan35 80 gün yoğun bakımda iken biberon verildi çıktıktan sonra da hem gündüz hem gece veriyorum biberon ile. Meme reddi olmadı ama ilk cocugumda doğduğu günden itibaren meme reddi vardı. Yani bebeğe göre değişiklik gösterebilir bu durum