Busrasil 4 buçuk aylıkken kaç uyku yapıyodunuz ? Uyku düzeni hakkında bilgi almak istiyorum. Emerek uyuyor
Uckisilikaile Busrasil 4 ay 10 günlük bebeğim. Gündüz 4 uyku yapıyoruz. Max. 2 saatte bir yatırıyorum. En az 45 dk uyuyor.
Hilalramazanalperen Bizde 4.5ayligiz bizde emerek uyuyoruz doyunca bırakıyor emzik tutuyor 4 uyku yapiyrz
Hilalramazanalperen Erken şekerleme yaprsa 8 gibi geç yaparsa 10 altına geç yaptgi için uyuyamiyor yaptıktan sonra uyuyor
Busrasil Uckisilikaile benim bebeğim 6 da uyanıyor zorluyorum 7 ye kadar bazen 5 te bile uyandığı oluyor almıyorum yatağından sallıyorum
Uckisilikaile Busrasil sallayarak uyutuyorsanız alışkanlık kazanmıştır sallanmadan uykuya dönemiyordur
Ogrtmn Benim bebeğim de 4.5 aylık ama uyku sıfır nasıl yapıyorsunuz ya 4.ay tamamen atak mı anlamadım 4. Aya bir girdik hiç uyumadı geceleri sık sık kalkıyor
Busrasil Ogrtmn inanın bizde aynısıydık hala da tam geçmiş değil 3 buçuk aylıkken başladı bizim o atak 15 gün sürdü yeni yeni geçiyor gibi ama yine doğru düzgün dalamıyor tam bi düzen yok bazen 4 uyku bazen 3 uyku yapıyor gece saat başı emiyor
Uckisilikaile Sadekahve_ gece 12 de rüya öğünü yapıyorum uyandırmadan besliyorum. Sabah 5 te acıkıp uyanıyor besleyip tekrar yatırıyorum. Ekstra uyanmıyor
Sadekahve_ Uckisilikaile gece uykusu oldugunu nereden anlıyorsunuz benimde 7 Mart’ta ikizlerim 3 aylıkk olcak ama hiç kesiksiz uyumuyorlar 8-9 da bile uyusalar uyanıyorlar sonra 12 de başlasam uyutmaya 1-2 de anca uyuyorlar
Busrasil Uckisilikaile aslında sallayarak mı oluyor bilmiyorum ama ya emerek uyuyor yada kucağımda piş piş yaparak uyutuyorum
Uckisilikaile Sadekahve_ bebekleriniz daha çok küçük. Benim oğlumda öyleydi 3 aydan sonra gece uykuları düzenli olmaya başladı. 12 de uyandıklarında odadan çıkartmayın ve uykuya tekrar geri döndürün. Zamanla düzen oturacaktır
Uckisilikaile Busrasil bu dediklerimizde destekli uyuma oluyor. Uyandığında bunları arıyor uykuya dönemiyor