baloglusss Doktorumuz mamayı bırakabilirsin dedi zaten gece içiyordu sadece çocuk devam sütü aldım ama üstünde 2 gün içinde tüketin yazıyor bir kutu süt 25-28 tl arası aylık mamadan daha pahalıya gelecek mamaya geri mi dönsem napsam ya
AA201207 baloglusss 1 litreden daha az olanları var 500 ml yada küçük pipetli kutu olanlar o şekilde alsanız bozulmadan tüketilmiş olur ama fiyat olarak nasıl olur bilmiyorum
Irmakmelegim baloglusss hiç bisi vermeyin kaç aylık şuan bebeğiniz inek sütünün hiç bir yararı yok cnku 19 aylık kızım hiç vermedim kızım da mama kullniyr kilo si iyi boyu iyi ama daha kesmedik beslnmesini etkilemedigi icin
Alya-Sena baloglusss 500 ml olanlar var bide kucuk pipetli bi biberonluk oluyorlar zaten onlardan kullanin ben daha once onlardan kullaniyodum
baloglusss Irmakmelegim 18 aylık inek sütü daha hiç vermedim dediğim gibi devam sütü aldım kilosu boyu iyi olduğu için beslenmesi de yerinde olduğu için doktor mamayı bırakabilirsin dedi
Fatihbera Mamayı benim oğlumda kendiliğinden bıraktı 19 aylık inek sütüne başladım gece ve sabah içmesinde bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum diğer gıdaları da alıyor çünkü. Hem maliyet olarak iyi hemde de dengeli