Tugbaysima Bebeğim 2 aylık asla emzik emmiyor ağzına sokuyorum emziği diliyle geri itiyor tutuyorum itmesin diye emmiyor bırakıyorum atıyor ağzından😂😂 bir türlü alıştıramadım dışarı çıkınca kolaylık olur diye düşünüyorum nasıl yaparım bilemedim
RobinScherbatskyy Tugbaysima bebekler genelde doğar doğmaz alışıyorlar emziğe sonradan biraz zor tutması
_YanakReisinAnnesii Tugbaysima avent denediniz mi ? Bebekler hemen tutar genelde ama sizinki biraz büyümüş kabullenir mi bilemem 😂
Yamaninannesiiiiii Tugbaysima gerçekten çok kolaylık doğduktan 1 gün sonra verdim şuan 66 günlük ağlama krizlerinde dışarı da vs çok işine yarıyor
Bilge_miray00 Tugbaysima aman ben alıştırdım pişmanım onsuz uyumuyor düşürünce ağlıyor sakın diyorum rakatlık değil tam tersine oluyo
Tugbaysima _YanakReisinAnnesii ay emin olsam hemen alırım ama o kadar para verip de bi de emmezse oturur ben ağlar ben emerim 😂😂
alintugce34 Tugbaysima emzıgı degıstır doğdu hemen verdım mesela bız phılps tutmadı e bebekte kendı emzıgı kabullendi emzık candır kurtarıcıdır 😂
Tugbaysima alintugce34 wee ve bebedor verdim almadı alacağını bilsem hepsini denerim ama sanki görünce anlıyor diliyle hemen itiypr.
Mrt06 Tugbaysima ben awent aldım doğduğu gün hastanede verdim almadı itti sürekli suan 5aylık hala itiyor çeşit cesit denedim yok almadı
alintugce34 Mrt06 e bebegın kendı emzıgı önünde arı var salyangoz var ıkısı 50 TL 😂ben sağlıklı markalı olsun dıye pghılps aldım yok asla tutmuyor miğdesi bulanıyor
Tugbaysima alintugce34 hepsi aynı geliyor bana bu bebeler bacaklarına bakmadan bide emzik ayırıyorlar 😂😂😂
alintugce34 Mrt06 sanmıyorum doktorlar emzıgı onermıyor ona bakarsan benn ve çevremde çoğu kısı kullanıyor