Ayabarsmom Kızlar bebeğime mevlüt okutmak istiyorum Yasin yaptıracağım aranızda yaptıran var mı yaptırdığıniz sayfa önerisi isteyecektim
bal_cocuk Ayabarsmom tercih sizin ama yasin yerine el havlusu alsanız daha kullanıslı olur sanki o yasinler yzık bi kenarda kalıyor
Miraymomm bal_cocuk ben dağıtılan her yasinleri evimde okuyorum bir gün birini okursam öbür gün öbürünü okuyorum böylelikle onlar da sevabını alıyor
Nesoooolera bal_cocuk evt artık kimse yaptırmıyor çok fazla dağıtıldı insanlar zorla alıyorlar ben almıyorum artık dağıtıldığında
bal_cocuk Ayabarsmom evet evet bakın. İnsanlardan güzel geri dönüsler aldm hatta çok işimize yaradı gibisinden
bal_cocuk Miraymomm ya ne güzel ama iste siz istisnasınız. Artık alırken bile yazık alıyoruz kenarda kalıyor diyor insanlar ben o yüzden dedim ama büyük yasinlerden olursa o iyi
Duyulurum Miraymomm Ben de bunu yorum yazacaktım. Telefondan da okuyabilirim ama hemen hemen her gün bir tanesinden açıp okuyorum sırayla. İsimleri de yazıyor onlara dualar ediyorum. Güzel bir vesile oluyor.