bossmom Kızlar bebeğim emerken kafası aşırı terliyor uyurken de aşırı terliyor üzerini kalın giydirmiyorum çok örtmüyorum da evimizde çok sıcak değil sizce neden olur ne yapmalıyım?
Sevdapl bossmom tahlil yaptırdınız mı hiç? D vitamini eksikliği kafa terlemesi yapıyor diye biliyorum.
Teomom1 bossmom bebekler emerken çok efor sarf ettiği için normal diyor genelde doktorlar ama yine de doktorunuza danışın bence.
PiNaRr_Dmr_Zynp bossmom bebeginiz ne kadarlik bilmiyorum ama geniz eti de kafa terlemesi yapiyor uykuda.
alintugce34 bossmom 6 aylık kızım uyurken terlıyor mama yerken terlıyor sankı koşudan gelmıs gibi üstünü kalında giydirmiyorum kıme sorsam normal diyor
Sevdapl bossmom kan tahlilinde D vitaminini özellikle istemesi gerekiyor doktorun. D vitamini kullanıyor musunuz?
MelekPotter Benim de ikizlerim var onlar da öyle maalesef aşırı terliyor :( Bizim babası da öyle sanırım onlara çıkmış çünkü doktor normal deyip duruyor
bossmom MelekPotter Genetik olabilir mi acaba bizimde ben çok aşırı terlerim kışın bile ince giyinirim hiç sıcağı sevmem