Hellomoto Kızlar uygun fiyatlı oto koltuğu arıyorum Yer antalya alanya fiyat ve resim atarsanız sevinirim önceden teşekkürler
Azratosunannesi Bende bundan var çok az kullanıldı yesyeni duruyor düşünürseniz satabilirim fiyat düşünmedim hiç e bebek satış fiyatı bu siz ne kadar verebilirsiniz
Hellomoto Azratosunannesi teşekkür ederim ilginiz için kız bebegim mavi renge bu kadar para veremem anliyorsunuzdur siyah olsaydi keşke en az 1000 dersiniz veya daha fazla
Azratosunannesi Hellomoto ben de kızımda kullandım ama mavi almıştık niyeyse bir de kırmızı rengi vardı gerçi mavi daha güzel duruyordu 🙂 Arabamızı sattığımız için fazla kullanamamıştık. Siz bilirsiniz tabi rica ederim
minikkusannesi Ben de bekleyeyim şurda. Sıfır alacak gücüm yok şu sıralar. Ankara’da elden teslim alabilirim
Hellomoto Azratosunannesi anladım fiyatını soylerseniz eşimle konuşayım Bi düşünün fiyatını siz de 1000 aşağısı çok eski koltuklar var üstüne 700 verirsem joie marka sıfır alabilirim benim verebileceğim 1000 civarı
Derya00 Hellomoto merhaba dolap uygulaması üzerinden alabilirsiniz bende ordan aldım ürün gönderdiği gibi çıkmazsa iade edebilirsiniz😍
Azratosunannesi Hellomoto dolap hesabıma da yükledim bakmak isterseniz orası daha güvenliymiş hiç alışveriş yapmadım ben ama kargo da maksi paket en büyük olarak 90 lira diyor halidecn dolap hesabım