Edatalha Bebeğim 12 günlük bi kaç gündür günde bi sefer yapıyodu kakasını bugünde yapmadı hala normal mi günde bi sefer yapması yoksa sütüm mü yetmiyo sürekli de ağlıyo kafayı yiycem 😔
Kadertolga2 Edatalha yani dert yapma sen stres yaptıkça bebek huzursuz olur bende aynı sorunları yaşadım 3 gün yapmadığı oldu sütün yarıyo demişti hemşire
Seda42 Edatalha bebegin doydugunu yaptığı çiş ten anlarsın canım yumurta ağırlığında çiş yapıyorsa doyuyordur
Obsesifk Edatalha 10 güne kadar yapmaması normal ama gazdan olabilir ağlarken bacaklarını yukarı çekiyorsa gazdandır canım rezene öayı iç hem sana sütüne iyi gelir hemde onun gazına iyi gelir
Hilaldemirtas Cnm karnı şişmi benim kızım 19 günlük 4-5 gündür çok çok az yapıyordu ve karnı baya şişti gaz sanıyorduk dün akşam zeytinyağ sürdüm poposuna sürmemle kakasını yapması bir oldu çocuğum rahatladı
Edatalha Hilaldemirtas karnında öyle bi şişlik yok bende masaj yaptım karnına poposuna ama bugün daha yapmadı
Kadertolga2 Edatalha anne sütü bol bol ver 15 dk bir gerekirse benim Doğum zorlu geçti 3 gün sütüm gelmedi süt sulandırıp vermiştik mama vermeyim diye ama inatcılıyla sütü kesmek zorunda kaldım sonrada başıma gelmeyen kalmadı çok dikkatli ol anne sütüne yüklen emdikçe gelir
Edatalha [bilinmeyen] bende doymuyo mu acaba diye düşünmüyo değilim on günlükken doktora götürdüğümde gayet iyi kilo alımı fln güzel suan dedi aclıktan mı gazdan mı ağlaması acaba nasıl ayırt edebilirim
Kadertolga2 Edatalha en güzeli işte benim oğlum gündüz emerdi doğduktan 3 gün sonra gece beslenmesini kesti kendi ben kalkardım emsin diye uyanınca bi bağırmalar bi ağlamalar uyanmıyodu gündüzde hiç kalkamazdım sürekli emerdi gece uyurdu
YazCilegi Edatalha Korkma 🤗 benim kızım 3 gün yapmadı. Doktora gittik bazen 1 hafta bile yapmaması normalmiş. Benim kızımda 16 günlük
Edatalha YazCilegi insan nasıl stres oluyo ama dimi sağlıkla büyütelim inşallah bebişlerimizi saol cnm
Obsesifk Edatalha gazdan o zaman gazını çıkaramıyor doktorun ilaç verir ben dün bi kaç çay kaşığı rezene verdim baya rahatladı ama ver diyemem sen bilirsin