Melek24 Bu saglik ocaginin verdigi d vitaminini nezaman versem kusuyor hemen ya napmaliyim ben sinirlerim bozuluyor kustugunda monovit d vitamini kullanan varmi ayni etkileri goren
Janss Melek24 Saf zeytinyağı ve d3 içeren temiz içerikli Oceand3 veya Wellcared3 markaları var. Doktorunuz uygun görürse bunlardan biriyle devam edebilirsiniz 😌
Onurasli Melek24 sağlık ocağının verdiğini biz kullanmıyoruz gazımızı çoğalttı çünkü yan etkisinde de yazıyor doktorumuz tree d vit verdi ondan memnunuz şükür gazımız da bitti sayesinde 🙈
Semadefnemurat Bize de verdiler daha başlamadım ben inşallah Biz de yaşamayız öyle durumlar. Ne kadarlık bebeğin
Melek24 Semadefnemurat 5 haftalik ama hep oluyordu bir haftadir dikkat ettim nezaman versem ardindan kusma oluyor
Melek24 Janss ocean dusundum bende ama doktoruna sormafan almak istemedim pazartesi 1 ay kontrolune goturcm ozaman soylemem yeterlimi doktora bu sekil
Janss Melek24 Bebeğinizin kustuğunu , içeriği temiz olduğu için de alternatif bu markayı düşündüğünüzü söylersiniz sıkıntı olacağını sanmıyorum 😌
prensesannesiiiii Melek24 sağlık Ocaklarının verdikleri cok kötü benim kızıma gaz kabızlık yapmıştı hemen degiştirdim ocean aldım şuan sekiz aylık hala onu kullanıyorm
Melek24 Janss tamam cok tesekkurler peki ikisi arasinda hangisini tercih etmeliyim en cok kullanilan oceanmi
Janss Melek24 İkiside aynı içerik olarak . Fıs fıs şeklinde . 300IU olmalı aklınızda olsun . Yetişkin için olan formları da var . Günde 1 puff yeterli oluyor doktorunuz farklı bir doz ayarlaması yapmazsa . 😌
Melek24 Semadefnemurat hayr direk bunu vermisti gorusmedim aydan aya cagiriyor daha 1hafta oncesine kadar farkedemedigim icin soramamistim ama bidaki hafta 1aylik kontrolumuz var doktora sorcam direk
Sasah1441 Nslacar ben ürünün içeriğine baktım paraben VS yazmıyor akraba var eczacı sordum yok dedi sonuçta para kazanacak akraba bile olsa başka markaya gerek yok para tuzağı diyor 🤔
Sevim07 Onurasli ondada paraben var bende sonradan öğrendim . Yoğun bakımdan sonra bize verdiler araştırdım bende. Bıraktım.yarida geç de olsa güç olmasın ocean demir ve d 3 kullaniorm