Iross19 Kızlar bebeklerinizde +plus bez kullanan varmı? Varsa marka önerilerinizi alabılırıyım acilll molfix haric 🙏🏻
0000Bahar Iross19 +plus bilmem ama ben baby turko kullanıyorum memnunum Migros’un bi bezi varmış o güzel diyolar bide onu denicem başka bez denemedim ☺️
Melpoy Iross19 Iross19 ben molfixin +4 ünü kullanıyorum ve sanırım en memnun olduğum bez molfix oldu.
Iross19 0000Bahar migrosun bezini yeni aldım çok ince ama bezi cok beğendim👏🏻 tavsiye ederim 😇 miniesss ama kalıpları kucuk bilgin olsun.Baby turco bize alerji yaptı😔😔bana kalcası buyuk olan esnek bez lazım malum molfix var ama cok pahalı
Iross19 Lavantakokusuuu benım bebeğim 7 aya gircek bebem natural den miniese gectim 5 kullanıyorum kilomu 10 malesef sleepy 5+ yok galıba teşekkür ederim
Melpoy Iross19 bu arada molfix denemek istiyorsanız migrosun 1 alana 2. Si %60 indirimli kampanyaları oluyor takip ederseniz fiyatı 2 li alımda uyguna geliyor
Iross19 Melpoy haaaa Öylemı bilmiyordum teşekkür ediyorum ama bize her bez dar geliyor maalesef dedim ya molfixte cok pahalı geldi bize 😌
Melpoy Iross19 o zaman külot bez öneririm bende dar geldiği için külot bez kullanıyorum. Kullandığınız markanın varsa bir deneyin isterseniz cırtlı bezlerden daha geniş oluyorlar
Iross19 Melpoy allah allah kilot bez diyorsunuz hic kullanmadım cesarettde edemiyorum kalcamız var malesef kocaman 😀😀 oda sıkıyo kumsalın bacaklarını🥹🥹
Melpoy Iross19 benim bebişinde bacaklarını sıkıyor cırtlı bezler, külot olanların kalça çevresi lastikli olduğu için çok daha rahat oluyor. Belki denemek için en az adetli olandan satın alabilirsiniz
siyah3430 Iross19 baby me çok memnunum sızdırma ve sıkma yapmıyor fiyatıda uygun. Kesinlikle deneyin Molfixten geçtim turco zaten berbat bi bez.
Iross19 Ben onuda kullandım ama cok sızdırma yaptı bende ama baby turco ılk bezimizdi allah cezsnı versn o bezı üreteni
0000Bahar İlk bebeğim baby turko kullanıyorum kakasını bazen üstüne sızdırıyor çişine denk gelmedim de sizin demi öyle ondan mı bahsediyorsunuz 😀