Lionpiece Kızlar tatile gidiyoruz oğlum 5 ay 15 günlük mayo bez alıcam nerden alabilirim hangi mağazalarda satılıyor
Whatornot Lionpiece geçen biz de gittik, mayo bez için her yere baktım bulamadım ama biraz süreniz varsa trendyolda var. Migros, Carrefour, şok, bim, 101, e bebek falan hiçbirinde yok
kufkedisi Lionpiece ben geçen yaz şoktan almıştım ama migrosta da vardı sadece bir tık fiyatı yüksekti şoka göre
Deletedmom_62 Lionpiece merhaba mayo bez bebeklerde mayo yerine mi kullanılıyor yoksa mesela mayonun icine normal bez olarak mı kullanılıyor bilgim yok da.
Whatornot Lionpiece Benim de aynı zamanım yoktu, topluma açık olan sıcak havuza değil de odamızdaki küvete sokmak zorunda kaldım.
merve171214 Lionpiece Benim elimde 7-8 adet var isterseniz ücretsiz yollayabilirim dolap uygulaması üzerinden
sarmaliklahana Lionpiece ben hepsiburada da indirimde len 2 paket almıstım gecen yaz. Kıızm suan 17 aylık 1.5 paket hala duruyor. Havuza gidersek takarım diye. Denizde de taktım ama cıkarmak istedi kakasını günde 1 kez yaptıgı için denizde cok kullanmadım