Arelmommy Nasılsınız kızlar🫶🏼bebeğim 2 gündür ateşleniyor geceleri ağlayarak uyanıyor ve sürekli mızmız sizce diş mi? üst damaktan bişey anlayamıyorum🥲Resmi anca böyle çekebildim göstermiyor🥹
Taner91_zemine Arelmommy bizimkide böyleydi diş sandık doktor diş kisti demişti zamanla geçer diş gelir sonra demişti
Emnedmr Arelmommy 3 günden fazla surerse atesi bi doktora götürün diste uzun sureli ates olmuyor diye biliyorum bizimde ustler davul gibi sis uykuda inleme huysuzluk sac kulak cekme hepsi mevcut ki alt dişleri ciktiginda anlamamıştim bile 2sini bi seferde çıkarttı ama üstler baya zorluyor
Arelmommy Emnedmr şuan bizde öyleyiz uykusu iyice azaldı ağlıyor sürekli dün ateşlenmeye başladı altta o kadar zorlanmamıştım bende bu ağır geçecek gibi🥲bebişiniz kaç aylık🫶🏼
Emnedmr Arelmommy 9 aylik suan hala ayakta direniyor beyfendi bide hep bi öfke memeye gelincede ısırıyor sizin bebeğiniz kac aylik
Arelmommy Emnedmr benim bebeğimde 9 aylık ay benimkide aynı çok sinirli bu aralar elinden gelse dövecek bizi😂
Emnedmr Arelmommy ben arada tekme tokat sac cekme cimcik tirmalama nasipleniyorum sağolsun bebeğimden siddet görüyorum 😋