Hamzaurass Selam kızlaaar. Oğlum 4 ay 22 günlük. 5 aya girincemi ek gıdaya başlamalıyım 6 da mı. Mama ile besleniyor oğlum yardımınıza ihtiyacım var lütfen
Cnslrsln Hamzaurass 5 aylık olmuş diyelim bu kadar bekledin 1 ay daha beklersin herhalde 180 gününü doldursun acele etmeyin lütfen.
menek16 Hamzaurass mama ile besleniyor 180 günü doldurup ek gıdaya başladık doktorumuz da bu konu da katıdır :)
Aliis Benimde bebeğim tam 5 aylık artık yoğurt ve tadımlara başlamak istiyorum fakat doktora daha sormadım zaten ağırlıklı mama ile besleniyor
Hamzaurass Cnslrsln aslında öyle düşüyorum ama tadım yaptırmazsan bi daha yemez yemek falan diyorlar kafam karışıyor
Cnslrsln Hamzaurass hangi prof.doktor söyledi onu kesin aile büyükleridir onlardan daha iyi doktor görmedim zaten doktorlara diploma sorgulatır onlar 😁
Hamzaurass Cnslrsln sorgulatırlar, bebeğim olana kadar hiçbirini takmam kendi kendilerine konuşurlar diyordum 🙄🙄 ama 5 aydır resmen psikolojim alt üst (kaynanamın 3 aylıkken çikolata sosu yedirmesinide dahil edersek😭