hogwarts Cumartesi direksiyon sınavım var L park yapamıyorum bugün çok denedik olmuyor mantığını anlayamıyorum sanırım kalıcam sınavdan Sizin nasıl geçti? Direksiyon sınavı nasıl geçiyor? Komisyon neye dikkat ediyor
Bebegimm1 hogwarts dubalara vurmayın asla ve sarı çizgiye iki tekerde değmeli zaten önemli olan şey park.sinyaller.arabayı istop ettirmemek bı kez istop hakkı var sizin orda öyle mi bilmiyrm ezbere yaparsanz çok basit zaten hangi duba hangi aynayla eşit onu ezberleyin nette kursların videoları var açın izleyin ben ezbere geçtim
Ozumaslan hogwarts eğer komisyonun iyiyse her türlü yaparsın streslenmiyorsun çünkü sinyallerine çok dikkat et bunlar kırmızı hatalar aramayı stop ettirmemeye dikkat et 2 hakkın var rampada yarım depriyajını iyi tut kaçırırsan kalırsın öncelikle çok sakin bir şekilde otur direksiyona mutlaka emniyet kemerini tak aynalarını kontrol et duanı et arabanı çalıştır gerisi her türlü oluyor Allah kolaylık versin
Ozumaslan hogwarts evet zaten kolay onlar ilk lastiklerini kontrol et daha sonra bagaj sonra kaput zaten