Linaamom Cigdemm1 bunun bana çok faydası olmamıştı. Anne çayı Humana o çok getirmişti sütümü bol bol kuru incir dut ye
Nursemablk Cigdemm1 canım ben kullandım, sütü indirdi sadece arttırmadı. Ben artması için bi tane karışım denedim o harika onu yap sende mükemmel 🤗 1 bardak süt, 1 Yemek k.tahin, 1yk. yulaf, 10-15 fındık, 1 adet muz. Hepsini rondadan geçirip iç
Sdmgc Cigdemm1 çok bi faydasını görmedim ben uzun sürw kullandım humana çay da aynı şekilde. Kuru dut demleyip iç dutlarını da ye tavsiye ederim arttırıyor birde bol su iç
Ftttmm Ben doğum yaptığım günden beri düzenli kullanıyorum. Devamlı kullandığım için sütte fark var mı yok mu bilmiyorum açıkçası
Cigdemm1 Ftttmm Linaamom benim bebeğim 5 aylık ve yaklaşık 1 aydır emmiyor sütüm aşırı azaldı yok desem yeri hastalık cenaze falan derken bir şey yapmam lazım bebeğim emmiyor bu damlayı kullanıp sağım yapıp acaba sütümü arttırabilir miyim tabi yanında başka yöntemlerle birlikte
Linaamom Cigdemm1 ben de sağım yaparak bebeğime sütümü vermiştim ama maalesef canım sağımla bir süre sonra azalıp bitiriyor 😞dedğim gibi bestlak bnde işe yaramadı Hümana anne çayı al o daha çok artırıyor sütü kuru dut kuru incir üzüm ye bol bol artar inşallah 🙏 bol bol su iç. Eğer artmaz biterse de sıkma canını nasibi kadar içer sütünü. Mamayla devam edersin 9,5 aylık oldu bebeğim aylardır mama içiyor çok şükür gelişimi güzel boyu denklerine göre maşallah daha uzun dedi doktor . Hipp Organik Cambiyotik mama kullanıyoruz aklında bulunsun mamayla devam ederseniz
Ftttmm Cigdemm1 ben hurma tahin pekmez helva falan tükettim desene ıhlamur içiyorum humana emziren anne çayı bestlak damla. Ama en önemlisi su. En hızlı su süte dönüşüyor. En az 3 litre su içmeye çalışıyorum. Zaten süt için yatlı yenmesindeki amaç da hep daha çok su içirdiği için. Bol su için hergün duş almaya çalışın en önemlisi dinlenmek ama o da bebişlerle zor oluyo biraz. Sağım yapmadan önce göğsünüze ılık havlu ya da ılık dü torbası koyun. Bir de bol bol emziririn bir bardak su içerken süt yapar diyerek için beyne süt yapma sinyali gitsin