Hgcucuk Merhbalar 4 gjn once sezeryan dogum yaptim. Dikis yerinin üstünde gobek deliginin altinda morarma oldu çürüme gibi sarimtirak bisey basina gelen var mi normal mi?
Sare_nuhaninannesi_05 Hgcucuk bende 26 gün önce oldum canım ama öyle birşeyle hiç karşılaşmadım bilmiyorum neden olduğunu batikonu iyi temizlemesi mi diyeceğim ama morarma da var diyorsun 🤷🏻♀️
Hgcucuk Selamcanim Sare_nuhaninannesi_05 yok canim dün duş aldim deminde orayi islak mendille sildim ama cikmiyo 😢
Selamcanim Valla benimde siyahtı resmen. Tabi bilmiyorum ilk defa başıma geldi. Kirmiş meğerse batikon kalıntısı. Kendimi iyi hissettiğimde Lifleyince geçmişti.
Nazlihan-55 Benimde olmuştu korkulacak bişey olmadığını söyledi doktor. Bebeği emzirken eğilmekten falan olurmuş. 20-25 güne geçmişti canım.
Hgcucuk Nazlihan-55 ay insallah buda gecer panik atak ve anksiyete hastasiyim doguma kadar cok iyidim dogumum biraz kotuydu tekrardan nuksetti elimde olmadan telas yapiyorum nefesim tikaniyo
Nazlihan-55 Hgcucuk benimde doğumum kötü geçti canım. Genel anestezi ile sezeryana alındım. Ama çok şükür çocuğumu sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım🤲İğne yerlerim falan hep mosmordu ama geçti 🤗