Kızlar oğlum az önce uyandı .. tabi benim adam işten gelip Zile bastığı için bende mutfakta kosturmadan Zile basma yazmışım yollamamşm mesajı neyse bu Zile bastı bu kalktı ağladı bizim odada uyuyordu eşim gözükmedi bende hemen girdim yanına oğlum 1.5yasinda zili duyunca baba uuurrr dedi eşimin adı Uğur bende yok Uğur gelmedi komşu geldi annem hadi yat meme vericem dedim yattı neyse baktım gözleri kapalı ama uyuyacak gibi değil bende şarkı söyleyim uykusu açılsın dedim yalidaki çapkın kaldırımda baygın sana da günaydın şarkısını 😁😁 daha yalidaki çapkın… Demeden bu sıçradı bu ara da emiyordu eliyle hemen gözlerini kapatıyor yüzünü neyse baktm uyuyacak tıp yok hadi kalkalım dedim bu kalktı oturdu eşimde uyumaycagini duyunca birden odaya girip ışığı yakınca bebe de o tarafa bakıyordu babasını beklemiyordu birden ışık yanıp onu görünce bir sıçradı anlatamam garip bı ses çıktı oan hemen bana doğru kendini atti sarıldı babasını beklemiyor işte olduğunu biliyor içini çekti resmen hıhh diye ama çok garip bı ses çok kötü sıçradı bişey olur mu çok korktum kalbi neyim duruverecek diye 😣😣 eşimde üzüldü ama şimdi keyfi yerinde normal mi bu kadar korkması uykudan önce direndi biraz ama bunaltı bende uyu diye birwz kızdım işim doluydu bide pasta yapmaya kalktım eşim bebem seviyor diye keki karıştırdım öyle kaldı pisiremedim saati geldi adamn bu ayakta kızdım diye mi benee normal de kizmam binde bir bazen çok isim olup yapamadigim zaman yeeter artık uyu diye bunatlnca kızıyorum 😓kendimden nefret ediyorum bu yüzden sonra sarılıp özür diliyorum ama hiç buna gerek kalsın istemiyorum bağıran anne olmak istemiyorum yaa sorum şu ki korkması yüzünden içim parcalandj doktora götürmeye gerek varmı kalbi çıkacak gibiydi yavrumun