BMelos Atopik dermatit için kızımı kayseri de özel doktra götürmek istiyorum tavsiye ettiniz doktr varmi kızlar
Zeys BMelos Sema Karaoğlu var kızılay hastanesinin yakınlarında muayenehanesi güneş lekelerim için gittim ciddi derecede azalma oldu tek seansta bile çok tatlı bi doktor..
Zarife94 BMelos ille ciddiye doktoru dersen de memorial hastanesi demet kartal var fakülteden gecti oraya çok iyi
Xxchann BMelos bununiçin cilt doktorundan önce çocuk immünoloji ve alerni bölümüne gitmenizi öneririm. Şehir hastanesinde Hatice öze diye bi hanım var kesinlikle alanında çok iyi. Çocuk doktorundan yeşil alan açtırın
Zeys Fatma9438 baya azalma oldu ikinci seansa gidemedim deprem vs girdi araya gidicem en kısa zamanda bi de özel karışım krem öneriyor eczaneden onu da gece sürüyorum baya açılma oldu ..güzellik merkezleri gibi kafalarına göre yapmıyorlar işlemi doktor kendi ilgileniyor yapıyor direk ..ben çok memnun kaldım
Zarife94 Benim bebeğimdede var tekten hastanesi Ahmet Kamalı ya gittik normal çocuk doktoru bi merhem verdi onu sürünce geçiyor
Zeys Fatma9438 dermapen uygulandı önce anestezi kremi sonra iğneli bir aletle mesaj gibi oldu yüzümde çok acı hissetmedim sert kese yapıp tahriş olmuş gibi oldu sonrasında krem ve streç sardılar yüzüme 5 saat kaldı yüzümde yıkadım sonrasında cildim sorunlu olmadığı için kanama fln olmadı soyulma da olmadı bende..ilk gün tahriş olmuş gibi yandı sadece😄
Xxchann BMelos cilt doktorları kortizon ilu krem vererek çözmeye çalışıyorlar, oysa sıkıntı içte bağırsak kaynaklı, genelde diyetle düzeliyor, benim bebeğimde de vardı. Çok geçmiş olsun
BMelos Xxchann kortizon krem kullandk geçmedi cildi inceltir fazla kullanma dedi siz nasıl geçirdiniz atopiki ?doğduğunda varmiydi
Xxchann BMelos ben kortizonlumkrem kullanmadım, diyet yaptım ,birde Ankara’da doğan soyalp diye alternatif tıp doktoruna götürdüm. 40 çıkınca başlamıştı